As vinde urá si as cumpara fericire.Prima se gaseste din plin, a doua este piatrá rará.
Ce intrebare. As vinde aroma de narghilea ca stiu de unde sa fac rost.As cumpara ceva frumos pentru iubita mea.
Ti-as cumpara aroma de narghilea :X daca o dai mai ieftin decat la magazinele turcilor si as vinde mult mai multe elemente din fier forjat (cu asta ma ocup)
Aş distribui părţi din inima mea şi muultă dragoste, şi aş cumpăra sufletele de vânzare ale oamenilor pentru ca mai apoi să le dau înapoi cu clauza ca să nu le mai vândă niciodată.
In momentul de fata, daca s-ar putea as vinde tristetea prezenta in viata mea,( as da-o si gratis-dar nu cred sa existe persoane care sa aiba nevoie de un asemenea *gol*)si as face loc FERICIRII sa isi impuna adevarata valoare.KISS!
Nu stiu la ce te referi daca ai pus intrebarea la stiinta si filosofie
Acuma tot caut sa-mi cumpar un fond de ten potrivit.
Nu prea vand nimica, nu am astfel de activitate; ce nu mai am nevoie ori arunc la gunoi ori incerc sa donez.
As vinde ziua de ieri, ca oricum nu mai am nevoie de ea, as vinde gogosi ca se gasesc destui fraieri sa le cumpere, as vinde pastile de marit inteligenta, ca ar fi vad destul de bun in Romania, as vinde praful de pe toba, da asta ni-l vand politicienii...si as cumpara materie prima pentru confectionat ambalaje, in care toti sa-si impacheteze frumos promisiunile, ca s-ar scoate bani buni din astea.
As vinde pamant pe marte, ca ala care a vandut pamant pe luna e miliardar acum. As cumpara rasete.
As vinde poeziile mele ( cand vor merita a fi citite ) si voi cumpara pe ale altora.
Ce intrebare mai e si asta?
Mi-as vinde rolele cu roti de plastic si mi-as cumpara un parfum; x
Trebuie sa vand o pisica mica Ragdoll cu ochii albastri, fata, de 3 luni. As cumpara un telefon touchscreen. Da, ma rezum la lucrurile materiale deocamdata, oricum celelalte chestiuni nu le poti avea, daca e scris sa fii sanatos, asa o sa fii, daca nu. nu. Simplu! Daca as cumpara sanatate (de exemplu) ar inseamna o utopie. Deci ceva ce tine de domeniul fictiunii.
O zi buna!
Aş cumpăra înţelepciune-oricât de multă ar fi, parcă tot nu-i suficientă şi aş vinde sfaturi bune dar ştii cum e, oamenii nu urmează sfaturile chiar dacă le cer... Aş cumpăra optimism şi aş vinde minciuni frumoase, par să aibă căutare iar eu am imaginaţie. Aş cumpăra timp şi aş vinde coşmaruri, cu o reclamă adecvată, pentru iubitorii de senzaţii tari...
M-as ocupa cat mai bine de Sanatate si as cumpara cat mai mult Noroc. As vinde excedentul muncii mele.
As cumpara sanatate, fericire, bucurie, armonie, intelegere, veselie etc...intr-un cuvant tot ceea ce e CONSTRUCTIV pentru noi ca indivizi separati si pentru noi ca societate si as vinde boala, rautatea, invidia, ipocrizia, minciuna, etc...intr-un cuvant as vinde tot ceea ce e DISTRUCTIV.
As cumpara RAUTATEA
As Vinde SUFLET ( azi me gratis numai maine pe bani!)
As cumpara toata rautatea sa-i pot da foc sa arza ca-n Iad!
As vinde SUFLET oricat ca stiu ca nu poate sa se termine niciodata ca-i vesnic in acelasi unic Quantum. desigur azi pe gratis insa si azi-ul de maine tot pe gratis se cheama ca-l dau ca doar si maine va fi azi!
petru borodi/Cluj
Dragii mei, imi cer iertare fata de voi fiindca mi-e imposibil sa decid ca un raspuns e mai bun decat altul.Toate sunt folositoare, amuzante si inteligente. Voi lasa deci calculatorul sa decida; eu doar va multumesc tuturor!
Eu a-si cumpara ce este de vanzare ...si a-si vinde ce gasesc de cumparat!