| DacicusRex a întrebat:

Ce ati face daca donald trump, theresa may, noul camcelar al germaniei, putin, Iohanis si acel presedinte noul al frantei ar crea un super regim si acest regim s-ar intinde pe tot globul?
In acest regim toti oamenii ar avea drepturi egale indiferent de rasa, etnie, nationalitate, etc si constitutia si toate legile ar fi schimbate cu Legea Morala.
In acest regim nu ar mai exista bani. Fiecare cetatean ar primi cate resurse are nevoie cu conditia sa munceasca cat poate si el(nu vorbesc de extenuare, ci de faptul ca sa-si faca treaba cu mare seriozitate).
Nu ar mai fi coruptie!
Pacea ar dainui!
Nu ar mai fi someri si nici hoti sau criminali(caci acestia ar fi mutati in locuri precum antarctida sau, insulele din oceania.
Nu ar mai fi cersetori(caci cei bogati ar da saracilor) sau diferente prea mari intre cel mai bogat si cel mai sarac!
Nici poluare nu ar mai fi!

Toata lumea ar fi fericita!
99% din populatie ar gandi astfel:
Yeyy! Inca o zi frumoasa! Ma bucur asa de tare ca traiesc ca fac fapte bune iar cei din jur imi sunt toti prieteni si ma ajuta la nevoie! Nu imi e frica de moarte caci stiu ca voi fi rasplatit cu viata vesnica pentru faptele mele bune!
Ei bine?
P.S. Conducatorii acestei lumi ar fi o uniune formata din mai multe uniuni a cate 100 cei mai priceputi oameni din toate domeniile existente(matematica, fizica, medicina, fotbal, geografie, etc) care sunt totodata si extrem de buni la suflet.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Adica comunism... regim care nu a fost implementat cu succes nicaieri

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Keep on dreaming!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăia pe care i-ai numerotat tu sunt evrei. N-ai să vezi niciodată evreu aflat la conducere care să vrea binele oamenilor.

| Kaℓi a răspuns:

Cine e noul cancelar german si unde e Putin?

| Darkmagic a răspuns:

Lamureste-ma daca (in text) este vorba despre: "putin Iohanis", "nitel Iohanis", "un pic Iohanis", sau Vladimir. big grin
La schimb, va lamuresc si eu ca in buletin, nenea se cheama Johannis, dar cum numele Klaus si Werner nu se pretau romanizarii, a romanizat si el fix inainte de alegerile prezidentiale, ce a putut.
Pe "Iohanis". big grin
Ca sa-l voteze si dacii liberi purtatori de nume ca "Ion", "Leana", "Nelu".
Intrebarea era despre cat de usor se manipuleaza prostii?
Iohoho! big grin

Da-mi si mie o "logica" in propozitia:
"Pe vladimir putin il intereseaza cine e iohanis."
Sau nu? big grin

Asta se intampla cand, sa moara Franz, ti-e lene de majuscula.