| Apokales a întrebat:

Ce ati prefera? O viata in care ai libertatea de a alege sau una in care nu ai libertate de alegere, dar nu ai nicio responsabilitate si nicio grija?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram copil aveam responsabilitati mai urate adica teme intrat in casa la ora fixa mers la scoala cateva ore si nu eram deloc fericit mi e scarba si acum
De cand am scapat de scoala aleg unde muncesc ce responsabilitati duc si e mult mai bine abia asta e viata
Asa e in cazul meu

38 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dar nu ai nicio responsabilitate si nicio grija.
Asta nu se întâmplă nici dacă ești internat la azil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grijile ți le faci singur. Prefer să aleg.

| Emma30555 a răspuns:

Libertatea întotdeauna. Dacă te simți cu adevărat liber și ști ce sa alegi nu mai simți grijile și responsabilitățile ca pe niște poveri. Dacă ești liber sa alegi obții și fericirea mai devreme sau mai tarziu

| T0T a răspuns:

Libertatea de a alege până unde? De exemplu, acum eu unul nu trăiesc în niciuna dintre cele două variante. Dacă nu am responsabilități și griji înseamnă că poate fi ok. Eu aș asocia acest fapt cu faptul de a fi satisfăcut de viață. Nici nu e nevoie să fac alegeri dacă tot ce mi se dă mă mulțumește. Oamenii de multe ori, prin propriile alegeri, își distrug viața. Oricum, întrebarea e mult prea vagă ca să fac o alegere clară. Nici nu cred pe deplin în libertate. Numim libertate doar opusul a ceea ce credem noi că ne constrânge.

| StrongHeart a răspuns:

Vreau sa pot sa aleg

| CostinAlamariu a răspuns:

Logic ca aleg viata in care am libertatea de a alege

| MariusStefan25 a răspuns:

Omul in natura sa urmareste sa se reproduca asa ca cel mai usor e atunci cand nu ai nici-o responsabilitate si nici-o grija, astept medalia