| Abbydobrowolska a întrebat:

Ce atrage magnetu? in afara de fier... funda love struck :X love struck

13 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ce atrage ptipoancele mai mult decat banii? ...mai multi bani!

| georgesur a răspuns:

In afara de alti magneti permanenti sau electromagneti, va atrage orice alt material feromagnetic(aliaje Fe, Ni, Co, Mo; exemplu:permalloy, supermalloy)

| georgesur a răspuns:

@h3llG1rl1995, se vede ca esti "paralel/a"cu domeniul, dar tii mortis sa ne dovedesti cit de adevarata e vorba aia cu "prostul nu e prost destul..."
Materialele dia si paramagnetice, supuse unui cimp magnetic exterior puternic isi schimba viteza de rotatie a electronilor in jurul nucleului, astfel se modifica si spinul, dar aceste forte (de atractie la paramagnetice si de respingere la diamagnetice) sunt
foarte slabe.As vrea si eu sa vad cum poti tu atrage cu un magnet un firicel cit de mic de Cu, Pb, Au, Si, Al!

| GyeBaek a răspuns:

Orice metal.

| GodBlessYou a răspuns:

Alt magnet...

| dulcikaa a răspuns:

Un alt magnet cu polul opus sau un alt obiect care contine fier

Funda? plzs

| h3llG1rl1995 a răspuns:

Materiale diamagnetice:hidrogenul, carbonul, argintul, aurul, cuprul, zincul, germaniul si siliciul
materiale paramagnetice: oxigenul, aluminiul, cromul, platina, manganul, radiul si potasiul
si materialele feromagneticeierul:cobaltul, nichelul, gadoliniul si aliajele (printre aceste materiale se regaseste si fierul) Funda? (as fi spus si de busola, si ea are lagatura cu campul magnetic. dar contine fier) funda?

| Sonny a răspuns:

Orice alt metal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alt magnet

| GuessWho a răspuns:

laughing)
Am eu un vecin si asa-i spune masinii luibig grin
Am magnet de gagicilaughing

| RealLife a răspuns:

Capul tau

| Rooby a răspuns:

Nu stiulaughing

| Vulpe_3702 a răspuns:

Minereu de fier care are proprietatea de a atrage materialele feromagnetice corp metalic căruia i s-a transmis calitatea, permanentă sau temporară, de a atrage obiectele de fier

Întrebări similare