| Flav a întrebat:

Ce au valoare mai mare, banii sau oamenii?

Răspuns Câştigător
| Dara a răspuns:

Vocea constiintei ne spune ca omul de langa noi valoreaza mai mult decat orice avere. Numai ca unii isi pierd auzul cand simt mirosul banilor. Si de aici incep toate dezamagirile.

23 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Noi, oamenii. De asemenea, tot noi îi producem, pentru a supravieţui.

| Vizitiul a răspuns:

Nici banii, nici oamenii, ci adevaratii oameni, daca m-am facut inteles.

| AvalohAlyn a răspuns:

Normal ca oamenii.Omul este principala cauza a existentei tuturor, omul este centrul Universului si cel mai important lucru existent vreodata facut de Creator, cel putin asa cred deistii. Iar odata ce am spus acestea, ce valoare sa mai aiba banii? Banii dispar precum mancarea si bautura, dar omul ramane, sufletul ramane si va dainui vesnic in sufletele celor apropiati precum si dupa moarte.

| Flav explică:

Eram sigur de raspunsurile voastre. Ma asteptam la stereotipul asta de replici. Daca si-n viata reala ati gandi asa, cu siguranta n-ar mai fi atatea escrocarii, furturi, dezamagiri, crime, despartiri sau regrete. Undeva, ceva nu e in regula. Oare sa fie aici?

| Bacemi a răspuns:

Banii sunt o valoare din cauza stilului nostru de viata. Fii sigur ca fericirea adevarata o ai cand tot ce ai nevoie sunt lucruri simple pe care le poti avea oricand. Importanti sunt oamenii. Mereu caut sa vad mentalitati diverse si caut in oricine un potential prieten. Te bucuri cand vezi ca gasesti un prieten bun.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Am si eu o intrebare la toti care au raspuns ca oamenii sunt valorosi: cum atunci ne ucidem unul pe altul pentru o paine?

| hândel a răspuns:

Nici banii, nici omul, ci viaţa are o valoare inestimabilă. Şi Nicolae guta, evident. laughing

| pepe a răspuns:

Banii au valoare simbolică, oamenii care-ţi sunt şi prieteni au o valoare mult mai mare decât banii care sunt doar un obiect de schimb.

| AndutzaAndu a răspuns:

Oamenii şi viaţa.

| DiDi a răspuns:

Valorea cea mai mare o are sufletul omului, acea valoare care nu poate fi cumparata nici toti banii din lume!

Răspuns utilizator avertizat
| adrian_6103 a răspuns:

Dumnezeu!

Inima omului se gândeşte pe ce cale să meargă, dar Domnul îi îndreaptă paşii.

Omul neastâmpărat stârneşte certuri, şi pârâtorul dezbină pe cei mai buni prieteni

Omul stricat pregăteşte nenorocirea, şi pe buzele lui este ca un foc aprins.

Omul asupritor amăgeşte pe aproapele său şi-l duce pe o cale care nu este bună.

Multe căi i se par bune omului, dar la urmă duc la moarte

Mândria merge înaintea pieirii, şi trufia merge înaintea căderii

| marrr a răspuns:

Un om nu se "masoara" in valoare.

| Baiaaanca a răspuns:

Pai, oamenii binenteles. Dar in ziua de azi, oamenii fara bani nu au nici o valoare, fata de cei cu bani.Plus ca oamenii fac bani, nu banii pe om.

| eveline_9271 a răspuns:

Banul il face pe om sau omul pe ban?

| brunett3 a răspuns:

Tu ai renunta la o suma de bani pentru o persoana dar la o persoana pentru bani?

| madychan95 a răspuns:

Oamenii

| mileycyrus_9223 a răspuns:

Pai oamenii pentru ca oamenii fac bani nu bani pe om...winkingtongue nu stiu dar eu una cred ca oamenii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banii munciti cinstit au exact valoarea muncii omului care a depus munca respectiva daca a fost evaluata corect. un om nu-l poti evalua in bani, decat in masura in care-si vinde constiinta pe bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi, oamenii. De asemenea, tot noi îi producem, pentru a supravieţui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce ma gandeam si eu, ca raspunsurile majoritare vor avea legatura cu oamenii. Dar este clar ca banii sunt valoarea, ne uitam in jurul nostru si nu vrem sa recunoastem ca suntem lasi si la ora adevarului tot banii sunt cei care ne dirijeaza, pana si cele mai sincere sentimente sunt manipulate de catre bani. Dragostea insasi are legatura cu banii, cat nu sunt bani ne doare burta, ne doare ipoteca din banca, devenim din oameni bestii si ne umilim partenerii sau prietenii ca nu au fost in stare sa faca nimic in viata, si asta clar, datorita banilor.Eu imi intretin nevasta si copilul, ea nu are servici din cauza crizei si recunosc ca nici eu nu fac mare branza, dar tot o invinovatesc ca nu e in stare sa aduca bani in casa si toate relele pica pe capul ei.Am ajuns sa ne certam zilnic si pe tema asta, alta data o iubeam nespus, mai ales cand muncea, de ce nu sunt capabil sa recunosc in fata ei ca nu are nicio vina...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Valoare au si unii si ceilalti!
Banii au valoare materiala, oamenii ar trebui sa aiba valoare morala.
Uneori, se demonetizeaza si banii si oamenii!

| lolix3 a răspuns:

Bine inteles ca oanenii au valoare mai mare,,, desi pentru unii,, cum ar fi politicienii valoarea cea mai mare o au banii, nici decum oamenii ...eu la 16 ani. m-am saturat de tara asta.de fapt de oamenii de care este condusa angry