Nimeni nu trebuie sa fie perfect sau sa caute perfectiune dar calitatiile ne fac sa fiim cat mai umani! Pentru mine calitatiile primordiale sunt: cumpătat,demn, integru, meticulos, modest, onest, perseverent, pragmatic, realist, responsabil, sensibil, spontan, sufletist, vizionar!
Perfectiunea reprezinta lipsa defectelor, de aceia perfectiunea poate fi relativa. Pentru mine perfectiunea reprezinta imperfectul alcatuit din niste caracteristici armonizate frumos.
De acord
E bine ca suntem pe aceiasi lungime de unda.
Cu siguranta sti cum sa explici
Merci L. Sincer mi-ar fi placut sa fiu la nivelul tau.
Din raspunsul tau deduc ca te-ai uitat la death note, si faptul ca mi-ai spus L in loc de rules13 imi confirma teoria
M-am uitat. Si mi-a placut. Si am dovada ca nu ai murit, deci teoria mea se confirma. L e prea destept sa moara asa pur si simplu.
Eu stiam de existenta ingerilor mortii inaintea oricui si am prevazut moartea mea asa ca am gasit o cale prin care sa folosesc asta in folosul meu.
Sau nu ai dreptate.Ma uitam peste raspunsurile mele anterioare si am dat de asta.Intunericul nu este opusul luminii si lipsa ei...
Am impresia ca la fel si cu perfectul si imperfectul...
Am citit asta intr-un articol despre einstein
Nu este asa. Nu ai inteles ce voiam sa spun. Nu privesti din unghiul care trebuie.
Sau nu, ai dreptate)))
Am gresit
Perfectiune nu exista!
Pentru a ne apropa de perfectiune, trebuie sa avem si defecte.
Chiar fuge
Bine ca nu propulseaza.
Nu exista omul perfect.Imagineaza-ti toate calitatile si punele intr-o persoana.Perfectul poate insemna si lipsa defectelor
Numeste cateva calitati....sau defecte
Sincer nu-mi vine nimic in minte.Dar idea de baza este aceasi.Nimeni nu poate sa atinga perfectiunea si sa fie pe placul tuturor oricat ar incerca
Omul perfect nu exista...niciodata nu va exista. Gandeste-te ca si Satana a fost un Înger, deci si omul perfect este doar un om...
angelika_8723 întreabă: