Mai intai invata, naibii, romaneste, ca altfel, citesti in paguba. N-o sa intelegi nimic. Desi, sincer, la ce trafic ai tu in cap, cred ca si o carte de colorat ar fi prea complicata pentru tine.
Of, în ce te băga-și tu @Marioaro? Nu-ți este suficient Dumnezeu? Acum ți i-ai ridicat pe toți în cap, de la drăcăraie, vlădică până la opincă! Reculege-te, dar nu mai scrie pe TPU dacă vrei să dormi liniștită.
Să ai o zi așa cum ți-o dorești, că mi-e și frică să-ți mai scriu ca să nu te stârnesc (abia te-ai potolit cu "păgânilor").
Cartile de rugaciuni nu se lectureaza... o zici de parca ai vrea sa citesti romane polististe.
Inainte de rugaciuni va rugam sa consultati de urgenta o carte de gramatica, inainte de a aparea complicati.
Multumesc.
Phai de mine...lasa fato cartile de rugaciuni si pune-te pe genunchi ca-i mai usor sa capeti iertare asa dacat sa tocesti niste prostii, tdoamne iarta-ma
Marioara tu esti obsedata de religie din cate vad. Ai mai multe intrebari pe teme din astea. Iti trebuiesc niste prieteni tie. Rugandu-te problemele tale si lipsa prietenilor nu or sa dispara. Traieste-ti viata altfel, nu o pierde cu rugaciuni.
Biblia, carti de rugaciuni de la biserica sau manastiri, pilde.
Online poti gasi aici: http://www.plasticsusa.com/ortho/prayerbk.html
Mai intai invata limba romana...si eu zic ca mai bine te duci la o biserica stai acolo FARA CALCULATOR si asa si tu gasesti raspunsurile si noi nu ne mai plictisim v-a placut discursul meu? ca a lu` Boc
Eu recomand sa mergi la manastirea Agapia, inchide-te in biblioteca lor and JUST GET WILD!
AAAA! si poate acolo la manastire au si ceva carti de gramatica. "tias" recomanda!
BUNA! Mai femeie! eu ti-as recomanda o vizita la un psihiatru prof esionist,sincer cred ca sunt ceva dereglari la tine! nu vreau sa fiu rautacios,dar din cate am obsevat ai niste intrebari foarte ne la locul lor si sincer mie mi-e mila de copii pe care ii ai,sincer eu nu as vrea sa fiu in locul lor! cred ca copii tin la tine si daca tu tii la ei ar trebui sa faci o vizita psihiatrului, daca nu cred ca acei copii vor suferii foarte mult! si in drumul spre psihiatru, cumpara niste carti specifice analfabetiilor!
Nu mai fiti atat de rai.De ce va intereseaza asa de mult ca scrie gresit unele cuvinte? Nu aveti ce face decat sa o faceti "analfabeta" si asa mai departe? Voi in loc sa ii raspundeti la intrebari frumos, ca niste oameni politicosi o jigniti.Rusinica!
Yotz recomand sa lekturez gorgoroth, inger behenotul meu, evanghelia dupa satana, pandemonic incantations