| Kirschen a întrebat:

Ce carti v-au marcat și de ce?
Aveți un roman favorit sau o poezie care va place în mod deosebit? Aveți un citat motivațional?

6 răspunsuri:
| antonio611 a răspuns:

"Tiganiada" de Ion Budai-Deleanu.

| Firescu_Dragos_1993 a răspuns:

Salut! Nu am citit niciodată o carte pentru a-I reține fraze sau citate, ci pentru frumusețea ei. Am citit fiind cuprins în paginile "pictate " de scriitori. Și da, am o carte preferata, chiar dacă mi-a fost greu sa aleg.Se numește " Elevul Dima dintr-a șaptea " şi e scrisa de Mihai Drumeş. E vorba despre un copil care își începe aventura la liceu, în Craiova. M-a impresionat profund cum autorul îmbină dragoste, pasiune, umor, acțiune și inteligenta acelui copil.Te sfătuiesc sa o citești, nu o sa regreți! Ai putea sa încerci alte carti scrise de Mihail Drumeş. Şi citește, doar citiind putem " trata " lumea asta happy

| J0B0MAT a răspuns:

Alchimistul -Paulo Coelho e cartea mea favorita, e pur si simplu geniala.O poezie care imi place ......La steaua-Mihai Eminescu si mai imi place
http://dindragoste.unica.ro/......ibran.php.
Citate am multe care imi plac.

| minrest a răspuns:

Marile romanele si poeme sunt de asa natura incat nu poti alege intre ele. Este nevoie de multe romane si poeme ca sa vezi un progres, unul singur sau cateva nu isi pot face efectul. As putea alege cam o duzina de romane si cateva poeme. Dar am un dicton preferat, pe care l-am adoptat ca deviza personala.,, Ne discere cesa, sapere aude,,.,, Nu inceta sa inveti, indrazneste sa intelegi,,.

| RAY a răspuns:

Mi-a placut mizerabili

| drutzix a răspuns:

Ozymandias este o poezie destul de puternica.