anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

,, Ce cred delfini, despre oameni?"

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ia vezi pe youtube, nu gasesti Flipper? Ai putea afla cate ceva...

59 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asdfghjkl;'

"; lkjhgf

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

D3elfinii cred ca noi le vrem raul da ei nou ne vreau bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca aceste fiinte stranii fara aripi le fac doar rau. Isi bat joc de aceste mamifere dragute de acea delfinii se comporta uneori foarte straniu in preajma oamenilor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Delfini sunt mingiitory!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar daca noi oamenii ranim uneori aceste mamifere dragute, totusi ele au o parere buna despre noi ...gasind la fiecare ceva pozitiv! De aceea mereu salveaza oamenii de pericole!

| elena_5773 a răspuns:

Eu cred ca delfinii nu stiu cine sint oamenii si nu-i inteleg.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sunt mai animale decit animalele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu singura nu stiu ce cred ei despre noi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Delfiini cred ca noi suntem stranii, ca traim in lumea terestra, ca studiem lumea acvatica, limba delfinilor. ear nu in ultimul rind noi nu avem inima deoarece nimicim animalele care nu au nici o vina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Idee nu am!

| cLaUSEr a răspuns:

Nu stiu))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Delfinii cred despre noi oamenii ca suntem niste fiinte ahrenite care mereu le incurca viata lor de animal. Deaceea noi suntem uriti in fata delfinilor...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Delfinii cred despre oameni ca chiar de au creierul identic cu al delfinilor nu le inteleg suferintele. Oamenii stiu multe limbi la perfectie insa tot nu se inteleg intre dinsii in toate lucrurile.In toate timpurile delfinii sau purtat cu intelegere fata de om, vazind in el o fiinta superioara, creatie unica pe pamint

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Delfinii cred ca noi suntem niste dusmani, dar in adincul sufletului ei totusi stiu ca noi le vrem doar binele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca nu avem suflet ceea ce in mare parte e si drept

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca suntem fiinte fara suflet si le vrem doar raul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce inseamna muzica buna?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Delfinul este finta cea mai intelegatoare pe pamint...Delfini ca si oamenii sufera de maladii asemanatoare, au demonsrat cercetatorii intr-un nou studiu ce ar putea contribui la crearia de noi tratamente impotriva diabetului si la prevenire diferitor boli ce le sufera si delfinii.Delfinul ca si oamenii, sunt manifere si regimul lor alimentar incule pestii si fructele de mare pe care le cunsumam si noi adica oamenii.

| ninutsa a răspuns:

Multe

| ninutsa a răspuns:

Nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca oameni sun prostii. a scis Gorgan Vitalie cl 7A

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca suntem niste oameni cu specifik re proasta calitate si oameni care nu au mila

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sini stie sa-mi raspunda

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta nu delfinii sunt prosti,ci noi ce nu-i intelegem ca-i doare toate faptele ce le facem cu ei. Dilfinii sunt mamiferele care citeodata sunt si mai destepti decit noi ca,oamenii care ii ucid, iar ei ne salveaza vietele noastre, care nici nu coasta fi salvate ca-ci suntem cea mai singeroasa rasa de fiinte din lume. Daca asta ai citit acum te gindesti la cele fapte rele ce le-ai facut in fiata ta, ca-ci esti om.

| st4447951 a răspuns:

Va rog ajutati-mabig grinbig grinbig grinbig grinbig grin: