| Theo94 a întrebat:

Ce credeti ca ar putea fi fenomenul ozn daca exista?
In afara de farse, avioane, pasari, etc.
Si nu inseamna ca sunt neaparat de pe alte planete.
Cred ca lumea este ceva mai complicata decat ne invata la scoala.

5 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Extraterestri existau inaintea noastra.Acum ne supravegheaza si ne studiaza, Nici lor nu le vine sa creada ce rasa ciudata au creat,
Faptul ca ne inchinam la un coleg de-al lor ii distreaza cel mai mult.

| Nelly15 a răspuns:

Pai da. Scoala nu ne invata despre chestii de genul, desi cel mai probabil ar sporii atentia elevilor si scoala ar fi mai practica (Nu neaparat despre OZN, dar de fel orice intra in atentia elevilor, scoala tot asa a ramas inca de la inceput.). Revenind la intrebare. Sa stii ca si eu imi pun intrebari de genul, dar nu am reusit sa ajung (inca) la un raspuns.

| Theo94 explică (pentru Nelly15):

Cand am spus ca lumea e mai complicata de cat ne invata la scoala nu m-am referit la ozn-uri m-am referit la mai multe chestii.

| relian a răspuns (pentru Theo94):

La scoala te invata ce stie omu exact, nu povesti sau basme.Bine la gradinita daca mergi copii citesc si basme laughing dar li se spune ca sunt basme.
Cam asa stau lucrurile in general cu scoala.Nu vine nimeni sa te invete oare ce ar fi X fenomen, doara asa sa se dea cu presupusu.Mai sunt si teorii dar si alea au la baza ceva studii care se potrivesc cumva cu acel fenomen, lucru etc.

| Theo94 explică (pentru relian):

Am spus ca e mai complexa lumea, realitatea, fata de ce suntem invatati la scoala, nu ca ar trebui sa ne invete neaparat.
La scoala inveti lucrurile de baza.