Daca Dumnezeu e raspunsul AM GRESIT INTREBARILE! Nu exista asa ceva ma, dati-va cu lumea ce dracu. suntem in sec. 21 si inca se mai crede in asa ceva. in buda, alah si astia nu crede nimeni? Vrei sa-ti spun cine'i dumnezeu? TU. da, tu esti propriul tau dumnezeu, din punctul meu de vedere daca crezi in tine poti face multe dar cand te duci la biserica pentru indobitocire. nah. si ca sa-ti raspund printr'o intrebare. de ce e necesar sa mergi la biserica din moment ce tu crezi in,, acel dumnezeu,,? nu poti sa stai in casa sa iti pui o icoana in fata si sa faci o rugaciune? nu. trebuie sa mergi la biserica frate sa te indobitoceasca aia. BISERICA = cea mai mare forta de manipulare in masa din lume. Dumnezeu sa fie cu tine PA.
Dumnezeu, sub forma Sfintei Treimi(Tatal, Fiul si Sfantul Duh), este Alfa si Omega. Dumnezeu este Cel ce ne-a facut pe noi oamenii si in fata Lui va trebui sa ne justificam pentru ceea ce am facut in viata, la Judecata de Apoi.
Dumnezeu este iubire!
Depinde din ce punct de vedere privesti lumea. Daca o iei logic e... stii tu ce, dar daca privesti din punctul de vedere al unui credincios e cel carea a creat totul.
Pentru unii totul, pentru altii nimic; unora le intra-n ochi altii nu-l gasesc nici cu luminarea. Pentru cei mai multi insa, nu e decit o jumatate de masura folosita in anumite imprejurari.
Buna!
Eu cred ca Dumnezeu reprezinta(inseamna) tot ceea ce este bun si credincios pe pamant!
O zi buna!
Dumnzeu e totul. Alfa si Omega. Nu-l putem percepe pe Dumnezeu ca pe o persoana fizica. Dumnezeu e totul ce e dincolo de univers. Toti se intreaba oare unde este dumnezeu... Peste tot asta-i clar.Sau daca ar exista si ca ceva fizic intr-o forma fiziologica ar fi undeva in afara timpului deoarece el e vesnic deci nu se alfa in timp.
Lilia2621 întreabă: