anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti ca o sa se intample pe 21.12. 2012? Poate nu va veni neaparat sfarsitul lumii, dar ceva poate se va intampla.Va rog raspundeti serios

37 răspunsuri:
| GamerIntentions a răspuns:

Din cate am auzit pe 17 decembrie Correa de Nord vrea sa lanseze o racheta nucleara cu raza lunga.
Si destinatie necunoscuta.
Deci pe 21 s-ar putea sa se intample un accident nuclear.
Sau un scandal international se va intampla pe aceasta data tot legat de Correa de Nord ( o racheta nucleara in posesie, e rost de un scandal, damite cu o lansare?).

Ori Romania o sa aiba parte din nou de o ninsoare grea.

| anamariamihaelapop a răspuns:

Sfarsitul lumii poate veni in orice moment nu cand zic astiaa de la tv. sfarsitul lumii va veni cand vrea Dumnezeu nu cand vreau astia :O:O

| Elisabeta23 a răspuns:

Eu nu cred ca o sa se intample ceva pe 21.12. 2012 Domnul stie insa noi trebuie sa ne pregatim pentru venirea Lui. Fundita?

| Elisabeta23 a răspuns:

Venirea Domnul la aceea ma refeream.

| DozaDeNeT a răspuns:

Vom da vacanta!

| Allex944 a răspuns:

In 21:12:2012 Un Om Bogat Va Fi Si Mai Bogat! Noi O Sa Fim Normali Cumparand Multe Chimicale De La Magazin Si Reducand Zilele VietiI Noastre! Sfarsitul Lumi A Venit De Mult! Al 3 Razboi Mondial E In Desfasurare! Oameni De Sus Care Au Cumparat Toate Companiile Mari Lupta Contra Populatieti Asta e!

| mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Stiu sigur ca nu se va intampla nimic asa cum nu s-a intamplat nici la celelate zeci de sfarsituri ale lumii.Astia zic asa doar pentru ca s-a descoperit ca calendarul maiasilor se termina in aceea zi dar n-are nici o legatura. Daca te intereseaza urmareste asta http://youtu.be/eNdlCOEdAE0

Întrebări similare