Unde ai gasit a 2-a afirmatie adevarata, ne poti spune si noua? Pamantul se invarte in jurul soarelui si nu invers!
Iulianus,INTREBAREA asta si-a pus-o si Galileo Galilei(unul care avea note bune la mate- fizica). Problema este ca, pe vremea lui, inchizitia sustinea varianta unu, adica cea eronata in care se pare si tu crezi. Ca sa te convingi, ca cea de a doua varianta este corecta, poti sa te documentezi aici:http://www.astronomy.ro/galileo-galilei-parintele-stiintei-moderne_915.html
Dumnezu a spus ca voi opri soare in loc, nu pamantul.
Se stie 100% ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui, de unde ti-a venit ideea ca e invers?
Un corp ceresc de dimensiuni foarte mari nu ar putea sa se invarta in jurul unuia cu dimensiuni mai mici decat el
M-am imformat.Dar eu nu ii cred pe acei nebuni care au mintit lumea sa creada ca pamantul se invarte in jurul soarelui
Daca tu crezi a doua varianta te rog sa-mi argumentezi si pe urma iti spun ce cred eu si iti argumentez.
Este cea mai ridicola intrebare. pune mana si mai citeste si tu. s-a dovedit ca pamantul se invarte in jurul soarelui
Sa dovedit in capul tau.Mai pune mana pe o Biblie nu mai va uitati in suflarea omului caci ce pret are el?
Pai nu stiu daca tu crezi ce scrie intr o carte fara ca macar sa cercetezi atunci ai o problema sau esti un troll
Blasfemie si minciuni, Pamantul, Soarele si restul existentei se invarte in jurul ( Y )ului meu de la inceputul timpului.
Eu cred ca soarele se invarte in jurul pamantului, banuiesc ca e gluma intrebarea ta in secolu 21
Da,soarele se invarte in jurul pamantului, pamant care este plat nu sferic, de asemenea avioanele zboara in cerc, gps-ul este o pacaleala si extraterestrii nu exista.
E absurd este ca soarele se invirte in jurul pamantului.Inca Copernic a demonstrat ca nu e asa
Dar tu personal de ce nu explicit, de ce nu demonstrezi teoria ta ce o sustii? Tu de fapt sustii ce? Sustii o teorie a altcuiva si de unde stii tu ca aia este cea buna? Cind sustii ceva trebuie sa explicit si mai ales sa aduci dovezi sau sa demonmstrezi ca este asa cum tu sustii.Acum ca asa am invatat la scoala si ca aceasta teorie este generalizata si cei mai multi cred in ea DA este adevarat, insa nu stiu si cit de real este.Nu prea poti demonstra nici una din teorii.
Iulianus..treci inapoi in evul mediu, ca acolo o sa ai adepti.Aici n-ai cu cine, niste novici care nu se 'ridica' nivelul tau
Izomer întreabă: