anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti ca pamantul se invarte in jurul soarelui sau soarele in jurul lui.Eu cred varianta a doua.

Răspuns Câştigător
| Duucu a răspuns:

Soare se învărte în jurul pămăntului.

64 răspunsuri:
| alexciuc a răspuns:

Pamantul se invarte in jurul soarelui.

| SorinELoo7 a răspuns:

Unde ai gasit a 2-a afirmatie adevarata, ne poti spune si noua? Pamantul se invarte in jurul soarelui si nu invers!

| jeek0 a răspuns:

Eu cred ca e o gluma laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Andrei4g a răspuns:

Iulianus,INTREBAREA asta si-a pus-o si Galileo Galilei(unul care avea note bune la mate- fizica). Problema este ca, pe vremea lui, inchizitia sustinea varianta unu, adica cea eronata in care se pare si tu crezi. Ca sa te convingi, ca cea de a doua varianta este corecta, poti sa te documentezi aici:http://www.astronomy.ro/galileo-galilei-parintele-stiintei-moderne_915.html

| DiamondEyes a răspuns:

Soarele in jurul lui? Ha, tare asta.

| iulianIulianus a răspuns (pentru SorinELoo7):

Dumnezu a spus ca voi opri soare in loc, nu pamantul.

| 拉维尼亚 a răspuns:

Se stie 100% ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui, de unde ti-a venit ideea ca e invers?
Un corp ceresc de dimensiuni foarte mari nu ar putea sa se invarta in jurul unuia cu dimensiuni mai mici decat el

| iulianIulianus a răspuns (pentru Andrei4g):

M-am imformat.Dar eu nu ii cred pe acei nebuni care au mintit lumea sa creada ca pamantul se invarte in jurul soarelui

| sollo2 a răspuns:

Daca tu crezi a doua varianta te rog sa-mi argumentezi si pe urma iti spun ce cred eu si iti argumentez.

NOname
| NOname a răspuns:

...şi nu eşti singurul.
http://youtu.be/ZLdcVG9aUYQ

| iulianIulianus a răspuns (pentru sollo2):

Doar trebuie sa gandesti logic de ce e asa si etc.

| alex癌 a răspuns:

Pamantul se invarte in jurul soarelui.

| DyaNa1337 a răspuns:

Este cea mai ridicola intrebare. pune mana si mai citeste si tu. s-a dovedit ca pamantul se invarte in jurul soarelui

| iulianIulianus a răspuns (pentru DyaNa1337):

Sa dovedit in capul tau.Mai pune mana pe o Biblie nu mai va uitati in suflarea omului caci ce pret are el?

| Buresbista123 a răspuns (pentru iulianIulianus):

Pai nu stiu daca tu crezi ce scrie intr o carte fara ca macar sa cercetezi atunci ai o problema sau esti un troll

| DiamantulAuriu a răspuns:

Prima varianta e buna

| DyaNa1337 a răspuns (pentru iulianIulianus):

Get a life.

| Klepto a răspuns:

Blasfemie si minciuni, Pamantul, Soarele si restul existentei se invarte in jurul ( Y )ului meu de la inceputul timpului.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Klepto):

Mama lui de ( Y )os! Iar ţi-aş da ( Y )a!

| RAY a răspuns:

Eu cred ca soarele se invarte in jurul pamantului, banuiesc ca e gluma intrebarea ta in secolu 21

| iulianIulianus a răspuns (pentru RAY):

Crezi ca e o gluma

| Timeea2001 a răspuns:

Pai cred ca soarele se invarte in jurul pamantului, asa e cel mai logic.happy

| dracu14 a răspuns:

Da,soarele se invarte in jurul pamantului, pamant care este plat nu sferic, de asemenea avioanele zboara in cerc, gps-ul este o pacaleala si extraterestrii nu exista.

| Exilee a răspuns:

Si intrebarea care este?

| Maxim96 a răspuns:

E absurd este ca soarele se invirte in jurul pamantului.Inca Copernic a demonstrat ca nu e asa

| relian a răspuns (pentru Andrei4g):

Dar tu personal de ce nu explicit, de ce nu demonstrezi teoria ta ce o sustii? Tu de fapt sustii ce? Sustii o teorie a altcuiva si de unde stii tu ca aia este cea buna? Cind sustii ceva trebuie sa explicit si mai ales sa aduci dovezi sau sa demonmstrezi ca este asa cum tu sustii.Acum ca asa am invatat la scoala si ca aceasta teorie este generalizata si cei mai multi cred in ea DA este adevarat, insa nu stiu si cit de real este.Nu prea poti demonstra nici una din teorii.

| relian a răspuns (pentru DyaNa1337):

Sa dovedi unde si cind? Cind afirmi ceva ai face bine sa explicit.Tu poti explica cum se roteste pamantul in jurul soarelui? Sa explicit si apoi sa demonstrezi asta poti?

| KnowEverything a răspuns:

Cat timp ai gandit intrebarea asta?

| Andrei4g a răspuns:

Iulianus..treci inapoi in evul mediu, ca acolo o sa ai adepti.Aici n-ai cu cine, niste novici care nu se 'ridica' nivelul tau