| bibikiss a întrebat:

Ce credeti ca sa intampla pe 19.3.2011 cand luna se apropie pe pamant?

12 răspunsuri:
| 34588773 a răspuns:

Cred ca se va intampla ceva banal.

| sixtythree a răspuns:

O sa se vada mai mare. Sa fii cu ochii pe ea daca cerul e senin. O sa se vada frumos big grin. In rest nimic rau. Un pic mareele isi maresc aria de desfasurare. tongue Nimic rau in astaoh go on

| GabytzaDoolce a răspuns:

Dupa parerea mea...o sa coboare extraterestrii din lunarolling on the floor glumesc...nu o sa se intample nimic, doar daca vor fi cateva cutremuri-posibil.Nu te speria fara motiv! Funda?hee hee

| Dash a răspuns:

Luna se apropie de Pamant, Nimic mai mult.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca o sa se intample ceva deosebit, dar nu mai este mult, asa ca vom trai si vom vedea. Numai bine!

| Nolkyz a răspuns:

Nimic happy

| Ichigo a răspuns:

Apai ce sa se intample...o vedem mai bine...si maree mai mari cred

mira
| mira a răspuns:

Nu se intampla nimic.Nici nu vom sesiza.

| GodBlessYou a răspuns:

Va fi sfarsitul lumii, cu totii trebuie sa ne pocaim caci asta va ne este colacul de salvare, luna se va mari asa de mult incat ne vom lovi cu capu de ea si cu totii o sa avem comotie cerebrala si o sa murim visandul pe Chuck Noris cu o grenada in chiloti, asta doar daca NU ne pocaim! Dumnezeu e mare, ca ***!

| AvalohAlyn a răspuns:

E posibil sa fie niste cutremure, uragane, tsunami in lume dar este posibil si sa nu fie nimic. Ultima data cand s-a intamplat asta a fost tsunami-ul din Indonezia.Sa speram ca vom scapa cu bine, ca nu se va intampla nimic.Doar Dumnezeu stie.Numai bine

| AlynutzaLove a răspuns:

Poi luna o sa se aproprie de Pamant din ce in ce mai tare provocand valuri mari(maree) daca nu stai langa mare sau ocean nnu se va intampla nimic. Unii spun ca vor fi cutremure dar nu e adevarat caci cutremurele se formeaza atunci cand doua placi tectonice se subduc.

| RoswithaAdd a răspuns:

Presupun ca luna va afecta oarecum pamantul.
luna are o influenta asupra lui, este mult mai aproape decat soarele.
sa speram ca nu va fi ceva grav, precum a fost si in Japonia happy
acum e 16:04 si tottul e ok laughing
pana la 20:30 mai e laughing)