| MANDY_2679 a întrebat:

Ce credeti ca va fi in 2012? devilhappy

Răspuns Câştigător
| Paula007 a răspuns:

Dupa potopul lui Noe, Dumnezeu a regretat exterminarea omului si a facut un legamant sa nu mai dezlantuie niciodata potopul si focul asupra omenirii. cand vom muri? cu siguranta nu toata populatia planetei, de 6. 6 miliarde de oameni deodata, fiecare cand ii vine momentul. iar 2012, daca va fi ultimul an din viata unui om sau a 100, va fi decizia Cuiva care are drept de viata si de moarte asupra noastra, Cel care ne-a creat, nu un calendar stupid si superstitii idioate. cel mai probabil ne vom omori intre noi, pentru ca oamenii sunt cele mai salbatice creaturi. animalele omoara pentru supravietuire, noi pentru bani/sex/barbat/femeie/nebunie temporara/plictiseala. si ne mai miram de ce vedem la stiri? "2012" se intampla zilnic, nu vedeti? asa ca hai sa nu ne mai temem de viitor, ci mai degraba de prezent. ca la cum decurg lucrurile, mi-e teama ca nu mai apucam unii din noi viitorul :-|

44 răspunsuri:
| Alphawolf a răspuns:

Lipsa de inspiratie? La alte intrebari nu te duce capul? Probabil vrei sa te bagi in seama, dar nu ai cu ce, lipseste. Mai citeste si tu o carte. Ajuta...

| TeoPT a răspuns:

O sa incetati naiba cu intrebarea astaaa.

| foxi a răspuns:

Absolut nimic!

| Miauti a răspuns:

Zombie! o sa murim. si o sa raman virgin laughing

| cristianorudi7 a răspuns:

Sincer cmapionatul european de fotbal. da, asta va fi

Răspuns utilizator avertizat
| moriordie a răspuns:

Nimic?

| bogdan1004 a răspuns:

Bella cum sa iti zic vu binisorul lasa-i draq pe aia de la televizor au fost multe chestii cu 2012 nu iti fie teama tu ai incredere in D-zeu cum avem si noi caci Dumnezeu ne-a iubit asa de mult ca a trimis pe unicul sau fiu pe Domnul Nostru Iisus Hristos Deci asa de mult ne iubeste Dumnezeu dar noi nu il iubim asa ca, cum ne iubeste el. deci pot sati sun u te teme si ai credinta caci nu se intampla nimic da intr-adevar o sa murim dar nu cand spun oameni si cand spune cel de SUS asa ca nu va fie frica vom trece si peste asta

| pinguinuVerde a răspuns:

Va urma, pentru că trăim în România! laughing
Eu cred că 2012 va fi un an ca toţi ceilalţi [2009, 2010 fără criza lu` peşte prăjit laughing! ], insă despre sfârşitul lumii... nu cred pâna când nu văd devil!

| AnnaMariaaa a răspuns:

Un an ca oricare altullaughing nu o sa vina sfarsitul lumii, numa D-zeu stie cand vine.

| TiMan a răspuns:

Un an fara criza... cel putin in visele melelaughing
Cat despre treaba cu sfarsiul lumii...thinking Poate i se pune pata lui D-zeu si ne extermina, dar nu cred faza cu civilizatia maya

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Se vor face salariile mai mici...

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Nu se știe, există multe presupuneri, cu permiterea blogului "Din ce am citit" îți trimit următoarele:

http://dinceamcitit.blogspot.com/2010/09/sfarsitul-lumii-vine-in-2012.html
Aici este doar o teorie, mai există încă vreo șapte.

| MelissaGreenEyes a răspuns:

Vin extraterestrii cum zice nostradamus:X:X:X:X

| madaa a răspuns:

Am studiat foarte mult acest subiect cu 2012 si credeti-ma nu vine sfarsitul doar un nou inceput in 2012 se indeplinesc 2000 de ani d ela raza fotonica iar aceasta raza la 2000 de ani actioneaza adica loveste pamantul depinde in ce parte s-ar putea sa fie lumina timp de 2000 de ani sau doar cateva zile dupa ce aceasta raza loveste pamantul totul se schimba in bine adica oamenii cu capacitatile paranormale se vor dezvolta mult mai repede bolile precum sida vor disparea starile d eoboseala fara motiv vor disparea si ele iar oamenii buni adica cu o aura buna si cu o bioenergie puternica vor subravietui dar cei care sunt rai si egoisti adica cu o aura de joasa frecventa si cu o aura minima vor muri deoarece corpul lor spiritual nu este pregatit pentru acea intensitate cara va lovi pamantul deci din nou revenim la stiinta si magie de fapt cele doua se leaga nu va dati cu parerea inainte sa studiati.scuzati de greselile de ortografie happy

| adi4ever a răspuns:

Un ****

| MANDY_2679 explică:

@Alphawolf
Cred ca am citit si citesc destule carti pentru. varsta mea happy daca tie nu iti plac intrebarile mele du-te si te spanzuralaughing n-am nevoie sa imi dai raspuns.sunt bagata destul in seama. poate tu nu esti si vrei sa iti dai importantawinkingda-ti foc!

cei care raspundetilaughing de unde ati dedus ca eu cred ca va fi sfarsitul lumiilaughing? toti imi ziceti sa stau linistita.pai sunt, fratilor! vreau sa vad cum sunt altiilaughing

| g3orgiana16 a răspuns:

Daca u vrei sa mori in 2012 e treaba tathinking:-p

| IooMar a răspuns:

Nimic

| Fluffy a răspuns:

Ziua mea, ca si in ceilalti anilove struck laughing

| BughY a răspuns:

Nimica

nu murim

murim cand vrea Dumnezeu

| radudavid63 a răspuns:

Nimic

| CrazyClery a răspuns:

Nimic nu este adevarat din ce se zice la stiri, totul este pentru bani, in fiecare zi se inventeaza cate ceva.de exemplu, de ce nu zice ceva de bine despre viitor sau prezent? vor numai bani si atentie, doar Dumnezeu stie cand va fi acea zi, ultima zi.

| Andr3yCzz a răspuns:

Absolut nimic
Intra pe www.NASA.nav si vezi acolo
!

| CristiCryssu a răspuns:

Multe explozii solare, clipa intoarsa pe dos(se vede de pe acum dar in 2012 va fi apogeul) dar in niciun caz nu cred ca se va sfarsi lumea, probabil o schimbarethinking

| NinaParadise0 a răspuns:

Nimic.
stiu sigur.
vom trai si vom vedea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic?laughing
doar anul de glorie al filmului 2012laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va fi a-3-a comemorare a lui Michael Jockson, Lady Gaga va mai scoate ceva albume si noi vom ramane tot in criza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Well. Nothing will be. Just liars and that's it. By the way. I think that all people believe in 2012 and are affraid in this year. I don't believe in 2012. I am not scarred of 2012. So many many liars in this world.

Întrebări similare