Comunicarea holografica; pe modelul civilizatiilor extraterestre
Cu siguranţă, e foarte interesant ...Mulţumesc!
Știu sigur că acest răspuns se va posta, că eu și tu vom muri, iar rasa cerșetorilor de funde nu va dispărea niciodată.
Pozitiv:
Sange artificial pentru toate grupele ( nu o sa mai fie nevoie de donatori )
Invatamantul o sa treaca in intregime pe platforme virtuale.
O sa existe aplicatii care o sa traduca in timp real, cu precizie exacta orice limba.
O sa existe aplicatii care o sa-ti gaseasca prieteni /sufletul pereche pe baza unor teste psihologice.
Negativ :
Numarul de oameni o sa creasca foarte mult, fapt ce va duce la noi conflicte pentru resurse, poate chiar diminuarea masiva a numarului de oameni.
Sunt doar cateva din lucrurile pe care le cred, nu sunt Nostradamus
Sunt de acord cum stau lucrurile, și de ce stau așa... mulţumesc!
Viata extraterestra (nu in viitorul apropiat)
Leacuri pentru anumite boli
Evenimente hm.
Trebuie neaparat noi legi in ceea ce priveste codul rutier.
Schimbarea sistemului de invatamant.
Pe scurt. poate inca o revolutie in Romania (sa speram. )
De fapt e condus de Dragnea.
Posedati subtil.
Marionete ale lui Satan. Pe Satan nu-l intereseaza sa salveze oamenii si nici nu o poate face. Mor oamenii pe capete. Dragnea are si el par alb. E clar ca se indreapta spre moarte. Depinde de el daca spre moarte vesnica sau temporara. In locul lui mi-as da demisia si m-as intoarce la Dumnezeu.
Colonizarea universului. Din pacate noi ne-am nascut prea tarziu pentru a descoperi planeta si prea devreme pentru a descoperi universul.
Cel mai probabil Marte va fi colonizat in cele din urma si cea mai tare industrie va fi cea a explotarii resurselor naturale de pe Marte si de pe asteroizii din Centura de asteroizi.
andreea_3150 întreabă: