Scuza-ma ca ti-o spun, dar eu cred ca tu ai suferit traume emotionale severe daca ai ajuns sa crezi asa ceva. Uite eu, ultima data cand am verificat eram barbat si sigur ca am si eu fanteziile mele sexuale, mai mult sau mai putin indraznete, ca oricine, pentru ca si femeile le au pe ale lor, unele chiar m-au speriat...dar exista anumite limite. Eu nu stiu ce barbati ai intalnit tu, dar in general, noi barbatii daca am reusit sa gasim femeia care ne completeaza, nu prea mai simtim nevoia sa ne-o bagam in toate gaurile. Sigur ca sunt si de-aia carora la place sa umble, dar sunt si femei carora le place sa faca asta. Cred ca e un procent egal.
Cu placere, intrebarea ta e o idee pe care si eu am "filozofat-o" (m-am gandit la ea) si cu toate ca (sincer), ca baiat, mi-ar place, ca societate e o chestie foarte naspa
si, ca o nota am pus 3 in loc de e pentru ca bot-ul TPU nu ma lasa sa scriu s3x, insa se pare ca la tine merge... interesant
Pai ca societate da dar uite in istorie au existat oameni care aveau asa ceva si mai exista si acum la unele popoare dar unilateral adica barbatul sa aiba mai multe femei femei ce accepta acest lucru gindeste-te la haremul sultanilor sau la unele popoare care au 2-3 sau atitea neveste cate le permite punga dar ideea nu e si invers ca si femeile sa faca la fel.Eu cred totusi ca o astfel de societate s-ar autodizolva caci si acolo ar exista preferinte unele ar fi mai preferate ca altele deoarece ma gindesc chimie ar exista si in acea societate si unele perechi s-ar potrivi mai bine ca altele si nu ar mai cauta alte perechi cu exceptia faptului daca nu ar suferi toti de narcisism.In decursul timpului s-ar ajunge tot acolo unde suntem acum.Cit despre problema ce s-ar intampla cu copiii care s-ar naste astfel nimeni nu a atins si dezvoltat subiectul.
Deci întrebi practic cum arăta o lume non-monogamă fără sentimente de posesie emoțională. Surprinzător, mult mai sănătoasă psihic. Știi câte crime au loc din cauza geloziei?
Păi nevoile alea sunt ceva normal, nu s-a născut nimeni cu buda în casă. Dacă îți vine să te urinezi, și ai o toaletă în jur, nasol, cauți un copac mai discret și asta e.
,, Ingradire morala'' intr-un raport sexual consensual. Aud pentru prima data ideea asta. Poti clarifica cu un exemplu?
Apoi, intre doua persoane sanatoase la cap, care au fondat acel raport bazat pe iubire, respect si incredere reciproca unde mai incape gelozia?
Dar precum ar fi cuvenit, iti ofer si un raspuns pertinent la intrebarea ta,, cum ar fi acea societate imaginata de tine''
Pur si simplu SANATOASA.
Ingradire morala inseamna nu fac cutare sau cutare lucru pentru ca1-biserica imi spune ca o sa ard in iad 2-partenerul devine gelos si am probleme.Eu pana cand am fost fata nu am avut necaz din acest motiv deoarece nu eram tentata sa incalc nici un principiu moral.Dar cit de bolnava este societatea din punct de vedere moral a trebuit sa aflu pe paginile de socializare, si nu am tras concluzia dupa una sau zece convorbiri.In zece ani de vaduvie am avut ocazia sa vb cu mii de oameni si nu numai din Romania.Nu am gasit nici un om cu moravurile impuse nici de biserica nici de societate.Si vorbesc de categorii de oameni nu numai la varsta mea ci toate categoriile de varsta.As putea scrie o carte pe tema asta de as avea talent.Dar oricum ceea ce am intrebat m-a apasat in ziua respectiva acum am trecut peste merg inainte cu convingerea ca sunt eu bine asa cum sunt adica singura trebuie sa-mi caut alte preocupari decat sa ma uit ca altii au pereche si eu nu am si nici nu cred ca voi avea vreodata.Asta deranjeaza de 3 ori pe an.Cand am ziua de nastere, la craciun si la pasti.In rest am eu cu ce sa-mi ocup timpul sa fiu ok.
anonim_4396 întreabă:
FilosofulDepresiv2022 întreabă: