Cred in extraterestrii... dar nu cred in aceste,, fenomene,,
Oamenii pot foarte usor sa faca aceste desene ...si multe dintre aceste desene, cum ar fi acesta :
http://www.cropcircleresearch.com/imgs/uk02dl/aerial1.jpg
mi se par prea artistice ca sa fie facute de extraterestrii...
La fel se spunea si despre liniile nazca....eu sunt de parere ca extraterestrii exista, dar nu ca apar pe cer ca si farfurii zburatoare, sau ca deseneaza cercuri in grau!
Daca ar fi sa ne viziteze cred ca ar aparea in mijlocul oraselor ...si nu numai ca puncte pe cer, sau desene intr-un lan de grau!
Oamenii au talentul sa manipuleze. ...si pot sa faca asta al naibii de bine
Mi'e mi se pare foarte interesant, ca desi primele cercuri au fost facute de oameni in anii 70 de doi tipi numiti Bower si Chorley, cercurile de dupa, mult mai complexe au aparut abia dupa anii 70. in alte cuvinte, extraterestrii si'au dat seama ca cercurile lasate in lanuri de greu e la moda si au copiat ceva facut de oameni prea ciudat
Am vazut un documentar despre aceste cercuri, si s-a pus si in el problema provenientei lor.Asa ca a fost chemata o echipa specializata in asa ceva, concepand intai designul cercului, ca mai apoi sa realizeze partea practica.Si au reusit sa-l faca in proportie de 99% perfect, dupa parerea mea[ce mi s-a parut haios e ca l-au realizat fara autorizatie ]. In plus stiu sigur ca echipa a declarat ca au mai facut asemenea cercuri, dar numai in timpul noptii, fara ca proprietarii sa stie, insa nu au vrut sa dea exemple.In concluzie ar putea fi facute si de oameni.
Aici niste exemple de cercuri...
http://www.ufo-reports.com/crop-circles.html
Prea perfect nu exista draga ovi.
Piramidele au fost construite de oameni si erau perfecte, asa ca niste amarate de cercuri...
Plus ca au fost prinsi o groaza de baietasi in timp ce distrugeau recoltele agricultorilor in felul asta...
Perfectiunea nu aduce cu sine prezenta extraterestra sau a unei fiinte de domeniul fantasticului. Care ar fi diferenta dintre un cerc aflat pe foaie si unul aflat in lanul de grau?
Nu e cam ciudat ca extraterestii aterizeaza in America? Eu cred ca exista, e prea mare si vechi Universul ca sa nu existe, dar asta cu cercurile e vrajeala
Eu nu cred ca este posibil sa faci un cerc asa de perfect deoarece nu are cine sa ii coordoneze din aer pentru a le spune cum este, cred ca este ceva misterios, poate ozn, poate dumnezeu ne transmite un mesaj...
Am sa raspund prin alta intrebare:ai cumva impresia ca sintem singuri in univers? Si iti raspund:nu, sintem doar foarte innapoiati, fata de ei.Paste fericit.
Oare extraterestrii cred in Dumnezeu?
Oare extraterestrii cred in alti extraterestrii?
N-am auzit să se fi tras vreo concluzie inatacabilă până acum. Geme lumea de ipoteze, dar nu s-a găsit unu' care să spună "ceea ce susțin este o chestie dovedită cu probe solide și de necombătut". Gânduri... gânduri.
Eu unul, nu cred că modelele alea extraordinar de complexe sunt făcute de câțiva designeri, noaptea, cu frica în sân, să nu cumva să-i împuște vreun fermier texan pentru "trespassing". Părerea mea.
Oamenii nu pot să le facă aşa de perfecte, şi O. Z. N.-urile sunt des văzute în S. U. A., chiar şi în România, sigur sunt extratereştrii, de ce ai crede că suntem singuri, şi oamenii au explorat Luna, să vadă cum e altundeva, deci şi extratereştrii vin de departe să vadă Pământul, şi să vadă oamenii, pentru că pentru ei e ceva bizar