Nu cred ca exista...
in alta ordine de idei, daca ar exista ar fi pe de o parte bine si pe de o parte rau
ar fi bine pentru ca... se pare... eset un subiect popular de care sunt pasionata si eu, plus ca ar fi interesant sa stii ca in lume exista o asemene fiinta, cu o putere inimaginabila
si ar fi rau pentru ca desi unora ne place acest subiect trebuie sa ne reamintim ca vampiri se hranesc cu sangele oamenilor iar cum noi suntem oameni ( majoritatea ) ar insemna ca multi am cam disparea din peisaj
Sigur ca exista. Ce intrebare mai e si asta. Una din specii e calculatorul care iti suge timpul, alta e televizorul etc
Sigur ca exista vampiri liliacul vampir. Il ador, este mic, rau si... suge bine sangele ...thaaaa
Exista dar nu din aceia care sug sange si din astea.este un fel de secta
Multe dileme: exista Dumnezeu? Exista vampiri? Exista timpul?
Eu stiu un lucru cu siguranta: exista cineva caruia ii datoram faptul de a fi inca in viata: Chuck Norris. George Carlin isi punea viata in mainile lui Joe Pesci, dar sunt sotto ca Norris would kick that nigga's ass.
Hai, pa!
Eu spun ca mai bine e sa credem in ceva ce nu exista decat sa nu credem in ceva ce chiar exista... Intr-un fel ar fi misto daca ar exista...
SWamP1993- nu m-am uitat la twilight desi am auzit de el si multi prieteni spun despre film ca este destul de bun
thealchemist-viata mea nu e plictisitoare crede-ma. Motivul pentru care am pus aceasta intrebare e ca am fost cu cortul cu ceva prieteni weekend`ul trecut si am ajuns la o astfel de discutie si vroiam sa stiu ce parere au si altii despre acest subiect.
Da. Exista.Sunt 100% sigura ca m-a vizitat unul azinoapte! Il cunosteam! Il cheama Silviu si este cel mai superba si mirifica fiinta de pwe tot pamantul acesta rotund si mare.IL adoooor! As vrea sa-mi suga toata viata din corpul meu cel muritor.