anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeţi despre mărturiile oamenilor care s-au trezit din moarte clinică?

13 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu cred nimic. Faptul că mărturiile diferă crunt între ele spune multe despre credibilitatea lor.
Dacă mărturiile ar fi identice şi relatate independent (fără să ştie unul de altul de povestea fiecăruia) ar fi niscai temeiuri să fie crezute.
Neîntâmplându-se asta, e mult mai probabilă explicaţia oferită deja de UniverseQuasar.

Salut.

| EmaS a răspuns:

Metro
Este adevarata aceasta marturie.Un baiat de-al lui a fost la mine in casa si mi-a povestit cu lux de amanunte despre modul cum a lucrat Dumnezeu in viata lor si a tatalui sau.Baiatul lui este plecat din tara.

| EmaS a răspuns:

Toti cei ce au avut asemenea experiente marturisesc un lucru comun si Dumnezeu ne vorbeste prin ei:EXISTA VIATA DUPA MOARTE! Nimeni nu se va putea dezvinovati inaintea lui Dumnezeu.

| wales a răspuns:

Aceste mărturii sunt adevărate și interesant, toți oamenii care au trecut printr-o experiență de genul acesta povestesc același lucru. Relatările lor sunt identice despre locul pe care la văzut. De reținut! Acești oameni nu s-au vorbit între ei, sunt din țări diferite sau unii cu alții nici contemporani nu sunt. Singura explicație rămâne ca validă ce au văzut, întrucât știința nu poate rezolva acest mister. Ar fi prea mare coincidența să fie la toți oamenii doar produsul spontan al creierului. Fiecare creier este influențat de timpul, zona, factorii înconjurători, educația primită etc. Știința nu are un cuvânt în această privință, dar Dumnezeu are, iar aceste informații ar trebui luate serios în seamă.

| Angel0 a răspuns:

E ok. Daca reusesc sa-ti dea detalii despre modul cum a decurs operatia de exemplu, de ce nu pot fi crezuti? De mintile inchise ale unora.

| Klepto a răspuns:

Daca te referi la chestia aia cu "tunelul si lumina de la capatul lui", mai este o teorie, pe langa cea mai cunoscuta.Se poate spune ca este "drumul nasterii", cand iesim din uter.

Au vazut ceea ce au vazut ei, ceea ce este in creierul lor, nu cred ca a devenit niciunul vedeta dupa asa ceva, n-are niciun motiv sa minta, deci de ce sa nu-l cred.

| Marcian a răspuns:

Cred ca acei oameni spun adevarul, acum daca totul a fost doar in mintea lor nu stiu.

| UniverseQuasar a răspuns:

Cred că majoritatea sunt sinceri atunci când împărtăşesc cele *văzute*. Însă rezultatele experimentelor desfaşurate de câteva decenii deja, arată că ceea ce văd persoanele în cauză este doar un mod natural al creierului de a trata situaţia respectivă.

| MajorAsshole a răspuns:

@Metro Chiar m-ai facut curios si am stat sa il ascult o ora pe omul asta. O sa fii dezamagit/a de parerea mea. Nu m-a impresionat. Coincidente. Atat. Nimic mai mult.

| anyia a răspuns:

Eu sunt "Toma necredinciosul" si nu cred pana nu vad. De auzit, am auzit multe in lunga mea calatorie pe acest pamant[mint de ingheata apele] dar totusi n-am sa cred ce spun unii. Stii, se spune ca intr-un avion care e pe cale sa se prabuseasca n-o sa existe nici un ateu. Asa si cu mortii care "au inviat"happy

| ahri a răspuns:

Acesti oameni intr-adevar trec pragul pe lumea cealalta si depun marturie pentru aceasta; asta nu inseamna ca ceea ce spun ei este adevarat, pentru ca faptele, actiunile din Lumea Spirituala nu pot fi descrise cu cuvintele din lumea noastra materiala; este acelasi lucru care se intampla cu oamenii pe care ai boteza Ioan in Iordan.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La cei cu moarte clinica nu prea pun multi botul...
Dar...nu stiu ce sa zic despre cineva ca acest fost securist, ATEU, care s-a pocait intre timp...e penticostal acum.
Voi ce ziceti? Pe mine m-a impresionat cel mai mult, mai ales laturile extrem de intunecate, oribile... despre familia Ceausescu, mai precis despre tovarasa Elena.

http://www.youtube.com/watch?v=YGNsIRbAkjA

Are cineva o ora la dispozitie ca sa-l asculte pe omul ala? Am avut eu odata. Chiar m-a pus mult pe ganduri. Nici acum nu am ceva clar in cap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Yume? asculta marturia acelui securist ateupostata de metro.sa stii ca omul acela era mort, si a inviat.cand l-a intalnit pe Dumnezeu,omul acela a pasit din moarte la viata, din intunerec, la lumina.