| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Ce credeti despre videoclipurile postate de Paul Dadrian? Eu cred ca multe din videoclipurile postate de el sunt reale si el chiar ofera o viziune clara asupra paranormalului si a celor care cred in paranormal! Cum ar fi el sta mult timp si cerceteaza un videoclip inainte sa il posteze dupa parerea mea si ofera o opinie buna asupra fenomenelor paranomale! Stie cineva din ce judet este el sau il cunoaste? Am incercat sa ii dau mesaj pe YouTube dar deocamdata nu a raspuns! Spun asta pentru ca eu chiar vreau sa il cunosc pentru a vorbi mai pe larg despre fenomene paranormale! Voi ce parere aveti despre paranormal? Credeti in el? Care sunt opiniile voastre cu privire la paduri misterioase, fenomene misterioase, magie si fiinte paranomale? Credeti ca vom reusi vreodata sa aflam tot adevarul despre aceste fenomene si de unde provin ele? Astept teoriile si raspunsurile voastre

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Esti cam greu de cap de aceea crezi in zana maseluta! laughing
Cum dracu sa crezi asa ceva, ai cumva 7 ani?
Sunt doar povesti din epoca de piatra care sunt spuse de babe!
Cand vei simti tu pe pielea ta o astfel de poveste atunci sa crezi pana atunci stai linistit, poti stinge noaptea luina ca nu te papa bau bau laughing unii parca ati cazut in cap de mici si nu va mai vindecati laughing Suntem in 2025, cand omul a evoluat, putem explica aproape tot ce se intampla si vi tu si ne spui ca bau bau e de fapt real? laughing serios? laughing MATURIZEAZA-TE IN PLM ca Romania e si asa plina de prosti, nu-i mai inmultii si tu! Numai la noi auzi asa ceva laughing Pun pariu ca nici ala nu crede ce zice, dar ce nu face omul pentru bani, mai ales ca sunt destui prosti ca tine sa puna botul... laughing

| sabin89 a răspuns (pentru lpavel):

Am numărat... șapte "smiley faces". Chiar așa cu poftă ai râs?

| lpavel a răspuns (pentru sabin89):

Ba mai mult de atat dar nu puteam sa umplu pagina cu smiley ca nu ma lasa sa postez... laughing

| MarianWLF a răspuns:

Este un bun povestitor, are farmecul lui, 90% din ce posteaza e fake dar iti da starea aceea faina, cred intr-o anumita masura dar nu exista un etalon oficial dupa care sa cataloghezi o experienta paranormala ca fiind 100% reala.

Întrebări similare