Întrebare recomandată | KuolemaTekeeTaiteilijan a întrebat:

Ce credeti, exista iubire platonica? Se poate ca intre doua persoane de sex opus sa se stabileasca o relatie pur platonica, fara implicatii romantice?

38 răspunsuri:
| WhatheWow a răspuns (pentru floresdemayo):

Agitată? Nuuuuu! E doar jucăuşă. laughing

| WhatheWow a răspuns (pentru floresdemayo):

Ce hotărâre la dumneavoastră, frumoasă domnișoară! Sau poate greșesc? laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru WhatheWow):

Întreabă inima laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca luam in calcul "dragostea romantica",siuatie la care cred ca te referi,dupa umila mea parere, nu cred ca poate exista o "iubire platonica" Ce intelegea Platon prin acest gen de iubire, eu as numi "prietenie profunda".Ca sa ma refer la o zicere populara, iubirea fara sex, este ca nunta fara lautari.

| Moora123 a răspuns (pentru RAY):

Si inainte ce vroiau?

Femeile vroiau stabilitate si barbatii vroiau o familie. Macar acum femeile muncesc si se pot intretine singure si nu este nevoie sa te casatoresti cu cineva pentru a avea o relatie sexuala.

Daca acesta e "interes", s-a redus substantial in ultima suta de ani. E mai degraba "felul natural al lucrurilor".

| RAY a răspuns (pentru Moora123):

Pentru mine toate sunt la fel, perverse, materialiste, doar pe interes

| AlexCătălin21 a răspuns:

Iubirea nu exista.

| Moora123 a răspuns (pentru RAY):

Da, dar intrebarea aceasta invita la gandire critica.

In caz ca ai fost tradat si refuzat pe diferite considerente, asta nu inseamna ca poti promulga un adevar universal.

Plus ca in general tipele pe care le-am cunoscut, nu erau perverse si pe interes. Da, daca se ivea ocazia, deveneau vulturi. Insa atat timp cat tragi limite clare, majoritatea sunt la locul lor si sunt chiar prezente foarte placute.