Da!
Atunci:
Cand un copil iti spune: mama!
Cand rasarele soarele.
Cand stii sa ierti.
Cand iarba straluceste de roua.
Cand infloresc pomii.
Cand saruti.
Cand ploua cu soare...
...
Da exista eu sunt un fel de magician incepator cred ca site-ul asta te poate ajuta si pe tine cum m-a ajutat si pe mine...Intra pe www.paranormal.ro si in dreapta sunt mai multe chestii (anatomie, forum, pshihiologie, etc.) tu cauta acolo si dai pe magia. Sper sa ma ajungi.Succes! Funda?
Da, magia inseamna iubire, afectiune, dar si dispret si ura... deci... eu cred 100% in magie
Ea nu se refere la magia vietii gen : nastere/fericire/etc...si nici la acte de iluzionism. Daca staiti bine sa va ganditi si sa anexati toate sensurile de magie ve-ti ajunge la concluzia ca magia a existat acum mult timp de cei ce '' tineau '' anumite ritualuri sacre/antice.Astazi singura sursa descopertita ca fiind magie este asa zisca ''telepatie'' sau telechinezie ( practicata si folosita dupa ani de practicare de judo ) Deci DA MAGIA INCA EXISTA
Sincer in clasa a 5 mi-am dorit ceva pe dos si mi s-a intamplat si de atunci tot mi se intampla... foarte rar nu si nu pot gasi o explicatie pentru asta...imi poate explica cineva?
Da.Dupa ce l-am vazut pe Dynamo cred ca exista magie. Uitati-va si voi la Dynamo.
Dupa ce l-am vazut pe Dynamo cred ca exista magie. Uitati-va si voi la Dynamo.
Desigur ca magia exista eu una cred ca orice om poate sa o stapineasca atit doar ca trebuie sa nusi piarda credinta in ea ea este ndata fiecarui om in parte doar trebuie sa recunoasca ca exista ca o are ca o simte. Magia este bazata pe stapinirea elementelor :vint pamint apa si foc
anonim_4396 întreabă: