| VampireGirl4ever a întrebat:

Ce credeti? Exista magie?

Răspuns Câştigător
| Zazu a răspuns:

Da!
Atunci:
Cand un copil iti spune: mama!
Cand rasarele soarele.
Cand stii sa ierti.
Cand iarba straluceste de roua.
Cand infloresc pomii.
Cand saruti.
Cand ploua cu soare...
...

41 răspunsuri:
| bogdy2013 a răspuns:

Da exista eu sunt un fel de magician incepator cred ca site-ul asta te poate ajuta si pe tine cum m-a ajutat si pe mine...Intra pe www.paranormal.ro si in dreapta sunt mai multe chestii (anatomie, forum, pshihiologie, etc.) tu cauta acolo si dai pe magia. Sper sa ma ajungi.Succes! Funda?

| georgescumircea a răspuns:

Da exista

| NC28 a răspuns:

Nu prea cred dar daca tu crezi nu am nimic in potriva

| DaEpiker a răspuns:

Da, magia inseamna iubire, afectiune, dar si dispret si ura... deci... eu cred 100% in magie

| sPartacWs a răspuns:

Ea nu se refere la magia vietii gen : nastere/fericire/etc...si nici la acte de iluzionism. Daca staiti bine sa va ganditi si sa anexati toate sensurile de magie ve-ti ajunge la concluzia ca magia a existat acum mult timp de cei ce '' tineau '' anumite ritualuri sacre/antice.Astazi singura sursa descopertita ca fiind magie este asa zisca ''telepatie'' sau telechinezie ( practicata si folosita dupa ani de practicare de judo ) Deci DA MAGIA INCA EXISTA

| llFlorin12345 a răspuns:

Nu exista. Cel mai simplu raspuns.

| KyroAlex a răspuns:

Sincer in clasa a 5 mi-am dorit ceva pe dos si mi s-a intamplat si de atunci tot mi se intampla... foarte rar nu si nu pot gasi o explicatie pentru asta...imi poate explica cineva?

| Johny2013 a răspuns:

Da.Dupa ce l-am vazut pe Dynamo cred ca exista magie. Uitati-va si voi la Dynamo.

| Johny2013 a răspuns:

Dupa ce l-am vazut pe Dynamo cred ca exista magie. Uitati-va si voi la Dynamo.

| Ana_Andronache_1984 a răspuns:

Desigur ca magia exista eu una cred ca orice om poate sa o stapineasca atit doar ca trebuie sa nusi piarda credinta in ea ea este ndata fiecarui om in parte doar trebuie sa recunoasca ca exista ca o are ca o simte. Magia este bazata pe stapinirea elementelor :vint pamint apa si foc

Întrebări similare