Si zici ca esti destept? Toata umanitatea a cazut de acord ca universul este infinit si vi tu sa spui ca nu-i asa! Mai sa fie! Oare pe cine sa credem?
Va scriu eu raspunsul car poate lamuri cam 88% din intrebari.Deci universul e finit motivul este ca el se afla in realitate cea ce reprezinta existenta universului. Universul este asemanator unei galaxii incepe ici si se termina colo.Normal cand te uiti pe ce nu vei vedea capatul universului, logicnoi ne aflam la marginea caii lactee in concluzie realitatea e infinita atat timp cat va exista ceva ce nu poate termina nici odata si anume timpul ce nu poate fi oprt de nimeni si nimic. Universul nostru are 4 dimensiuni 3 axe si o dimensiune a timpului care mentine echilibrul in univers.Gaurile negreu si cele de vierme pot duce in diferite parti ale universului sa in viduri. Teoria cum ca extraterestrii exista:din toate pleanetele descoperite 1.2% sunt locuite adica aprox 1 miliard.In conclunzie exista si alte universuri paralele din moment ce al nostrue finit iar realitate in care se prerece totul nu. universul nu inseamna infinit asta e o greseala a unei minti limitate. Universul fiind materie se afla intr-o continua miscare si transformare...
Uite si parerea mea ESTE infinit in spatiu si timp am facut la geografie in a 9a
AvalohAlyn întreabă: