| Ianna33 a întrebat:

Ce credeti voi ca se intampla cu timpul? happy

Răspuns Câştigător
| emy a răspuns:

Trece foarte repede. Unii oameni de stiinta au spus ca oamenii percep ziua ca fiind de 16ore, si nu de 24, asa cum e de fapt.Asta,pentru ca oamenii au prea multe griji:asteapta cu nerabdare ziua de salariu ca sa-si rezolve anumite probleme, asteapta sa treaca mai repede vara/iarna, caci unii nu suporta caldura, iar altii, frigul; unii oameni bolnavi asteapta sa treca timpul ca sa se vindece etc. Dar nimeni nu-si da seama ca, daca trece, trece de la noi.Si,astfel,ajungem la batranete fara sa ne bucuram de clipele tineretii.Asta e viata in ziua de astazi.

25 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Timpul trece...laughing

| DonGiovanni a răspuns:

Adica... ca ziua are 16 ore in loc de 24?

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Timpul distruge tot!

nony
| nony a răspuns:

Timpul nu se masoara.Se masoara viata noastrá in timp.
Pe noi o sá ne ia draq, timpul isi vede de drum...

HepHap
| HepHap a răspuns:

@ gabiloi

Poate pe Neptun si Uranus. Pe Pamant ziua e tot 24 de ore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timpul nu trecewinking Noi trecem prin el, astfel imbatranim cu fiecare secunda ce se scurge.
Dar e o chestie relativa, fiecare interpreteaza cum vrea, de asemenea si timpul trece, cu fiecare clipa. Dar [cred ca] timpul este [momentan] o infinitate.

| AvalohAlyn a răspuns:

Timpul trece si trece mult prea repede in ultimul timp, o dovedesc si oamenii de stiinta.

| deejayra a răspuns:

A cam imbatranit de cand a intalnito pe coana Iarna asta...trece cam greu.Las' ca-i fac eu o frectie la mijloc sa se miste mai repede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sint mai multe bancuri cu timpul.Sa-ti spun unul macar? Acum serios cica ar fi o falie a spatiului care se va inchide pina la urma...

| antonius74 a răspuns:

Timpul se compreseaza din cauza cresterii rezonantei Schuman de la 7, 83 cicli la peste 12. In momentul cand va atinge 13, timpul, pana si ca si conventie, va fi disparut. Cand se intampla asta? Bineinteles, in 2012...

| jo_7646 a răspuns:

Cu timpul...se pot intampla multe...hee hee

| juniper a răspuns:

Timpul este diferit pentru fiecare persoana, adica daca fac un pas, iar celalalt face un pas mai rapid, timpul in care face el pasul este mai rapid sau trece mai repede decat la mine, in concluzie timpul este diferit la toata lumea.

HepHap
| HepHap a răspuns:

@antonius74

lasa-mi un id de mess sa te gratulez la cumpana dintre 2012-2013. O sa iti dau friend request in ajun. Eu sunt conspiracy_theory_is_a_big_shit.

| xibalba a răspuns:

Se duce dracu si vine altul laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zboara fara sa-ti dai seamabatting eyelashes

| razvan_3457 a răspuns:

Nu exista "timp". decat din "punctul nostru de vedere". timpul e ca un proces al existenţei evenimentelor în trecut, prezent şi viitor, privit ca o "unitate" .bine. sunt lucruri inexplicabile. nu trebuie sa te gandesti f mult la ele happy insa un lucru e sigur. timpul merge numai inainte. asa ca bucura te de viata... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timpul curge.are parametri si regulile lui.casi spatiul dealtfel.

| stickylips_8024 a răspuns:

Pai... timpul isi face datoria...adica fuge si ne lasa in urma... iar noi...cine stie ce vom facelaughing

| Razvan a răspuns:

Timpul nu vine, trece, sta in loc... Timpul a fost mereu la fel. Oamenii se schimba

| Sara a răspuns:

Mda. timpul trece./ Poate ai azuit la bunici, parinti ca alta data parca timpul nu trecea sa repede, nu ma refer doar la o singura zi, observam cu totii ca si saptamanele si anii trc ft repede. Este foarte adevarat ca timpul s a comprimat. Cica asta s a dovedit de la rotatia soarelui, nu mai dureaza atat de mult, nu stiu cum sa iti explic ca sa intelegi, totul prin ce trecem noi, este echivalent cu 16 ore in loc de 24, 24 acum 100 de ani... Sunt tot 24, dar le simtim ca si cum ar fi 16, echivalentul la 16 ore. nu stiu cu sa iti explic mai usor, am vazut in poza ca esti cam mica. cred ca ai inteles ceva.

| emy a răspuns:

Buna, yanna111! Ma bucur ca te-am putut ajuta, si o voi face de cate ori vei avea nevoie si voi putea. Te pup si iti doresc toate cele bune! Pa!

| Natassha a răspuns:

Viitorul este prezent, prezentul este trecut, rezulta viitorul este trecut, rezulta ca totul este nimic si ca ma doare capul daca ma mai gandesc mult.

| raspa a răspuns:

Timpul nu are nimic...Noi oamenii avem ceva! La munca te duci cu masina la piata te duci cu masina mersul pe jos sau cu bicicleta a devenit doar o amintire... oamenii nu au bani asteapta stresati ziua de salariu nu ies din casa! Majoritatea acum stau pe messenger pe internet nu mai iesa afara in spatele blocului cu gajka... timpul trece in functie de cum vrem noi iar noi suntem stresati de criza financiara de gripa porcina etc... uite de ce "credem" ca trece timpul greu!

| Klara a răspuns:

Yanna love struck (ce nume frumos), timpul se scurteaza din ce in ce mai tare, trece din ce in ce mai repede, nu mai avem decat 16 ore.si in 2012 cica timpul va ajunge la zero. Mda, se intampla multe chestii ciudate pe care nu le prea poate explica nimeni.happy

| Keridaa a răspuns:

TIMPUL e cel mai mare dusman al omului, fiindca nu-l mai poti intoarce niciodata... timpul se scurge prea repede si scoate la iveala adevarul... timpul este cel mai iscusit invatator care le intuneca, le cufunda pe toate in uitare!