Ideea cred ca este de fapt de a accepta toate lucrurile asa cum sunt. De a privi obiectiv tot ceea ce este si de a nu ne minti pe noi insine despre unele aspecte care, in adevarul lor, nu ne convin. E totusi o mare calitate sa accepti pe loc de faptul ca ai gresit si sa fii puternic de a merge mai departe in orice situatie.
Este extraordinar sa te abandonezi in bratele lui Dumnezeu, sa asculti de Cuvantul Lui sa, sa umbli in ascultare de El.Sa traiesti cu scop si sa ai un viitor si o nadejde.El este un ajutor in vreme de nevoi.Lui ii pasa de fiecare dintre noi.Incearca sa traiesti prin credinta si sa privesti toate lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu.Chiar functioneaza.
Am eu impresia sau pe aici e din ce in ce mai putina lipsa de inspiratie si din ce in ce mai multa plictiseala?
Pai ai cam mult de lucru, pentru a trai viata din punct de vedere spiritual si ai de ales intre atatea cai si variante incat nu poti primi un raspuns concret decat fistecare o sa-ti spuna cacalea lui e cea corecta.asa ca descurcate si tu cum poti, cum facem si noi de altfel.si cacofonia, las-o in pace.e a mea.
AlexanderKing întreabă:
anonim_4396 întreabă: