Chiar daca alb nu este culoare, pot sa spun ca gandurile mele sunt alb-albastru.Alb pentru ca reprezinta puritate, curatenie sufleteasca, iar albastru mi se pare culoarea divinitatii prin asocierea cu cerul senin.Imi confera pacea sufleteasca, linistea, si calmul.Dar ale tale ganduri ce culoare au?
Albastru - tendinta catre echilibru, verde - pline de viata, caci viata merita a fi traita, rosu - caci ce ar fi viata fara dragoste si un pic de romantism? (ar fi la fel ca o masa copioasa fara un vin bun), si un pic de cenusiu - pentru partiel un pic mai dureroase (nu alb, caci in viata nu toate duc spre bine, dar nici negru, pentru ca nu sunt toate rele incit sa deznadajduiesti)
Ce culoare au gândurile tale? = interesantă expresie /exprimare.
Gândurile sunt Gânduri!
Culorile sunt culori!
Pragmatic intersecția celor 2 mulțimi este mulțimea vidă!
Dacă avem ambiție și realizăm o funcție de corespondență între gânduri și culori și dacă utilizăm amândoi aceiași funcție de corespondență putem ajunge și la niște rezultate utilizabile.
Infraverde, cum asa, gandurile tale nu sunt infraverzi? Ale mele nu au culoare, doar gust si miros.
Infraverde, stii cum se spune, gusturile nu se discuta. Unde mai pui ca eu sunt de parere ca nici mirosurile nu ar trebui sa se discute.
Infraverde, vezi ca exemplul pe care il dai, cu cerul care nu are culoare, dar pare albastru, nu te ajuta deloc, iti dai singura cu toporul in gandurile tale transparente (poate daca recitesti explicatia pe care ai scris-o, iti dai seama de ce).
Petruclaudiu, nu, doar logica mea este infraverde. Şi atunci, ce gust şi ce miros au gândurile tale, te rog?
Mihaidavidoglu1954, de ce atât de închis? Dacă cerul pare albastru, deşi e incolor, de ce nu ar avea şi gândurile culoare?
Depinde de cum ma simt.
Negre- daca sunt trista
Violete- daca am vointza
Albe- cand sunt vesela
Rosii- daca sunt indragostita
Galbene- daca sunt confunza
Albastre- daca ma simt singura
Verzi- Daca simt ca speranta mea e nemuritoare
Roze- daca treaesc in lumea basmului
si cam atat, cele mai multe sunt rosi si verzi :X:X