Cind Omul La descoperit pe Dumnezeu! Cind a Realizat ca nu este Singur si ca de fapt apartine Cuiva Ca nu este singur!
Nu exista o descoperire importanta ci mai multe. Uite o lista superficiala, sistematizata cronologic: focul, roata, numarul, teorema lui Pitagora, mecanica lui Newton, ecuatia lui Einstein, fizica nucleara, fizica cuantica, tranzistorul, quantum computer.
Au fost multe lucruri care au fost descoperite și fiecare descoperire particulară are importanța ei.
Sunt mai mult descoperiri foarte importante care in ziua de astazi care majoritatea ne ajuta. De exemplu : focul, din fizica au fost multe descoperiri etc. Sunt descoperiri care pe noi ne ajuta dar sunt de exemplu si altele : Cristofer Columb a descoparit America in 1492. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Hartia igienica!
iti dai seama daca ramaneai fara frunze si trebuia sa te stergi cu urzici? :O
Orice descoperire, invechita sau nu, tot descoperire se numeste. Eu spun apa si hrana (ca n-am aparut satui si neinsetati).
Pentru mine berea si pentru omenire apa. Eu zic ca o intrebare mai buna ar fi care e cea mai ingenioasa descoperire.