Sincer iubirea pentru ca daca exista iubire adevarata impreuna putem face si banii necesari. Unde sunt doi puterea creste mai ales daca exista iubire adevarata.
Iar ajungem la vechea discutie ilogica ca banii nu aduc fericirea, ce iubire am eu ca nu am banii? ema fii realistica te rog uita-te la fetele din biserica ta cate s-au casatorit cu barbatii cu banii? sa fac poze cu curtea bisericilor penticostale din timisoara? pline de masini dar mie nu-mi pasa sincer, urasc ipocrizia si minciuna atat daca ai citit capitolu 5, 6, 7 mi-ai da dreptate ca voi nu urmati voia domnului si a fara suparare a diavolului dupa cum spune chiar Iisus cel care strange pe pamant nu va avea nimic sus
Decat sa fiu iubit,mai bine bogat, asa macar pot ajuta alti oameni sa nu moara de foame, dragostea e ca foamea...trece
Cum pot sa-mi arat iubirea fata de cel in cauza daca nu am posibilitati MATERIALE pentru a arata ca-l iubesc ca raspuns la iubirea acestuia (se exclude iubirea Divina care necesita alte "coordonate" in exprimarea acesteia)? Si daca nu-mi dai decat o posibilitate de alegere este evident ca iubirea este precum viata unei
efemeride. Din experienta se poate arata ca iubirea este ceva de scurta durata, ramane prietenia, accepatea, obisnuinta, buna intelegere, dragostea (agape), drept urmare nu ar strica nici banii.
rody5 întreabă:
BellaVedeta întreabă: