| SaveTheNature a întrebat:

Ce e cu calendarul Mayan de toata lumea il da exemplu, in argumente care sustin anul2012 ca pe o mare schimbare la fata a pamantului?

6 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Zice-se ca va avea loc o renastere spirituala a omenirii. In ce fel se va produce... apai, asta nu mai stiu sa-ti zic.

| Stefania96dfg a răspuns:

Mayasi erau mai inainte si in 2012 ( lumea lor ) eu zic ca atunci s-a terminat civilizatia lor, nu ca se va termina si a noastra. Poate intr-adevar, vor fi unele schimbari: mici cutremure, etc, dar nu cred ca ceva mai mult

| taur77 a răspuns:

Se spune ca in anul 2012 e sfarsitul pamantului deoarece atunci se opreste anul in calendarul Mayasilor.Calendarul Mayasilor este in urma cu 102 ani deci nu iti fa griji caci nu se va intampla nimic.Normal,sfarsitul lumii ar trebui sa fie in 2114...

| bloody181 a răspuns:

Nu se intampla nimic, eu zic ca nu au mai avut cerneala sa il termine happy, Oricum si daca se termina un calendar ce se intampla? e doar un calendar si atat

| dayana96 a răspuns:

Calendarul mayan este calendarul poporului Maya...
Deoarece in acesta sunt scrise doar datile pana la 12.12. 2012 oamenii de stiinta au crezut ca atunci va fi apocalipsa...
Insa un studiu ulterior a descoperit ca nu e vorba despre sfarsitul lumii...(fundita?happy )

| cristiitsirc a răspuns:

Calendarul mayas : pe 21.12. 2012 cica e sfarsitul calendarului mayas (calendarul mayas sfarsinduse cu o tragedie planetara inundatii foarte mari apele pot acoperi munti chiar si vf everest, cutremure foarte mari incat lava iese direct din centrul pamantului, cad meteoriti fr. nr fr. nr etc. ) poate ca alinierea tuturor planetelor este o coincidenta dar cica se va intampla ceva dea dreptul 'original' se mai ia in calcul si ciocnirea terei cu un alt corp ceresc