| cristinela4 a întrebat:

Ce e mai important în viață sa fii om sau purșisimplu să fii? argumentați-vă răspunsul

Răspuns Câştigător
| Kaℓi a răspuns:

E o intrebare retorica.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din pacate oricum esti tot nu te transformi in alte specie, deci om ramai pana mori

| T0T a răspuns:

Sa fii om. Din pacate unii se dezumanizeaza pentru interesele lor personale, asta e concluzia dupa ce am vazut raspunsurile de mai sus dar nu numai cam peste tot in lume este asa. Tine si de caracterul omului. Si ma intrebam de ce se dau la liceu de studiat "Ion" si "Moara cu noroc"...Pentru tineri, ca un reper. Insa asa e lumea egoista. Acestia mi se par oameni sub orice critica.

| AirănMeidăn a răspuns:

Cel mai important e sa fii fericit. Daca a nu face o chestie care te face pe tine fericit, te face om, mai bine nu esti om. Pana la urma regretam lucrurile pe care nu le-am facut mai mult decat pe cele care le-am facut. Deci eu zic ca trebuie sa ne punem pe noi insine pe locul 1.

| Duucu a răspuns:

Sa fii om presupun, doar astfel societatea va functiona cum trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să fii fericit.

| Buresbista123 a răspuns:

Invata sa scrii corect gramatical mai intai, inainte sa pui intrebari stupide si fara absolut nici un sens

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

"pur si simplu sa fii" asta fac animalele de pe camp. la noi oamenii presupune sa ne alegem un scopuri in viata care sa le si atingem. unele din ele sa nu fie strict egoiste. etc.

| bleakk a răspuns:

Om oricum esti. Daca te referi la omenos, e mai important asa.Cui nu-i strica o calitate in plus?

| cristinela4 explică:

Vreau și eu să știu ce greșeli gramaticale am făcut în întrebare?

| Michael8Black a răspuns:

Ce mai important este ca cauti, sa fii facinat, interesat, sa traiesti pasiunea si sa simti entuziasmul viatii pentru ca altfel este ca atunci cand esti mort. cel mai important lucru, astfel, este sa faci ceva care conteza si sa incerci cat poti de tare sa faci ceva mare...

| LiviuCLA a răspuns:

Bineinteles : ''Pur si simplu sa fii'' deoarece nu conteaza ce esti, este o bucurie sa fi in viata si sa poti trai, sa simti, sa faci minunatele lucuri ale vietii.

| AlCaponePaRaZiTu a răspuns:

Cel mai important in viata este sa iti traesti viata.

Întrebări similare