Întrebare recomandată | BluishAngel a întrebat:

Ce este atitudinea? Ce reprezinta ea de fapt?

Răspuns Câştigător
| th4inspiration a răspuns:

Atitudinea reprezinta modul tau de gandire, felul in care reactionezi la tot ceea ce se intampla in jurul tau, atitudinea mai poate fi reprezentata si prin temperament si felul tau de a fi in societate dar si cum te comporti tu cu propria persoana. Asta cred eu happy. Mai sunt si alte definitii mai "elocvente" alae temperamentului, dar eu mia-m exprimat doar o opinie.

33 răspunsuri:
| Delicacy a răspuns:

Atitudinea reprezintă comportamentul pe care îl adopţi faţă de sine, faţă de ceilalţi, de activităţi, de societate.Caracterul este cel care arată atitudinea omului.

| vampir004 a răspuns:

Cand iei atitudine in fata unei probleme

NOname
| NOname a răspuns:

Felul tău de a fi, de a te exterioriza, de a relaţiona cu cei din jur, comportamentul...

Răspuns utilizator avertizat
| harciog a răspuns:

Stare de moment.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Kiindox):

George, cât mai ai de gând să postezi copy-paste-uri de pe Google fără să precizezi sursa?

| harciog a răspuns (pentru NOname):

Lasa baiatul in pace.Ce ai cu el? Google pentru cine sa fie?

NOname
| NOname a răspuns (pentru harciog):

Nu e problema că citează de pe Google, problema e că nu o specifică.
Se numeşte "furt de inteligenţă" (deşi pe lângă se fură şi multe prostii).

Adevarul ca esti cam dura cu acuzatiile.Cu furtul de inteligenta ii spui pe sleau ca el duce lipsa de asa ceva.Cita duritate...

NOname

Nu a fost intenţia mea să insinuez acest lucru, dar îţi mulţumesc pentru completare.

Există drepturile de autor, pe care cei care postează de pe Google în prostie le încalcă. Aici e problema.

Sint de acord cu tine,dar se poate intimpla ca unui user sa incerce sa afle mai multe pareri despre anumite postari,citate de viata, filosofice sau anumite conceptii si, vrea sa afle exact ce gindeste fiecare, pareri sincere, nimic mai mult.Si atunci el nu mai da nici o sursa, nici ghilimele, nimic, ca totul sa para o simpla chemare la dezbatere a unei idei proprii pentru ca, altfel, sinceritatea celorlanti s-ar putea sa paleasca odata cu aflarea sursei sau cit de cunoscuta a fost.Ma refer ca omul nu mai este asa sincer in legatura cu ce crede despre un citat al unui om arhicunoscut din cauza sa nu cada in ridicol.

NOname

Da, ştiu ce zici. Să se despice în 4 un citat, fără să se simtă apăsarea numelui cu greutate al autorului. E altceva.

George al nostru, din păcate, postează câte un cârnaţ de pe Google la fiecare 2-3 răspunsuri. Am zis să-i atrag atenţia (şi eu) înainte ca obiceiul lui să se înrădăcineze şi mai tare în stilul lui de viaţă.

Ok,sa ai o zi superba.

NOname

Mulţumesc. Şi tu.

| OnlyLOv3e a răspuns:

Felul in care te comporti sau cum esti cu cineva. Comportamentul unui om fata de altul sau in societatehappy

| Roskataaa a răspuns:

Atitudinea reprezintă comportamentul pe care îl adopţi faţă de sine, faţă de ceilalţi, de activităţi, de societate.Caracterul este cel care arată atitudinea omului. Funda?

| mixxjim a răspuns:

Exteriorul interiorului tau happy

| Skrilly a răspuns:

Reprezinta delul tau de a fi, de ate comporta.Atitudinea te reprezinta! dar ai grija ce atitudine ai...ea uneori e interpretata gresit!

| Bubbles12345 a răspuns:

Atitudinea e prostia ta

| Ionut_Coanca_1998 a răspuns:

Eeste o p.alaughing)

| Kryss13 a răspuns:

Atitudine=comportare

| danyshatAT a răspuns:

Atitudinea reprezinta controlul tau in problemele de zi cu zihappy

| Skylar a răspuns:

Adica s-a cam incepi sa faci ce e corect, sau macar pare corect pentru tine

| BluishAngel explică (pentru Ionut_Coanca_1998):

Adica ce n-ai tu laughing Decat sa "raspunzi" la intrebare mai bine stateai dracului in locu' tau imputit de retardat.Mi-e mila de tine.

| BluishAngel explică (pentru Bubbles12345):

Nu stiu a cui prostie.Nu inteleg de ce a trebuit sa incepi cu insulte. Daca nu ai ce vorbi taci din gura.Mai simplu decat atat nu este.

| para001 a răspuns:

Comportamentul pe care îl adopţi

| BluishAngel explică (pentru Roskataaa):

Ai copiat raspunsul lui @Delicacy.Cum de mai ceri si funda?

| BluishAngel explică (pentru mixxjim):

Frumos raspuns happy

| CamiiBăă a răspuns:

Atitudinea este felul in care o persoana abordeaza o problema sau o situatie.De fapt, putem spune ca reprezinta personalitatea persoanei respesctive.happy

| Roskataaa a răspuns (pentru BluishAngel):

Serios? Nu-i adevarat Delikat67!
Nici nu stii sa citesti?
Atunci de ce mai pui intrebari nesimtite?

Întrebări similare