Atitudinea reprezinta modul tau de gandire, felul in care reactionezi la tot ceea ce se intampla in jurul tau, atitudinea mai poate fi reprezentata si prin temperament si felul tau de a fi in societate dar si cum te comporti tu cu propria persoana. Asta cred eu . Mai sunt si alte definitii mai "elocvente" alae temperamentului, dar eu mia-m exprimat doar o opinie.
Ia arunca tu o privire,"inteligento", la primul raspuns, cel al lui @Delicacy.Nici nu stii sa scrii corect Ce vezi tu nesimtit la intrebarea mea nu stiu.Am intrebat pur si simplu despre atitudine, ce reprezinta ea in viziunea celorlalti.Ce este asa obscen la intrebarea asta doar tu poti intelege.La comentat aiurea si jignit esti buna, la argumentat si gandit nu
Inteligenta esti tu si apropo se vede ca esti analfabetica!
Ia arunca tu o privire nu e raspunsul lui Delicacy "Desteapto"!
Mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid."!
O, crede-ma as fi avut aceeasi placere! Si "analfabetica" esti tu.Nici macar nu scrii corect.Se spune "analfabeta" Ce minte ascutita ai Daca tot voiai sa ma insulti, macar trebuia sa scrii corect.In clasa a treia sau a cata esti, stii sa vorbesti asa.Ia vezi, pispirico, ai grija cum vorbesti, ca intr-o zi poate ti-o iei in freza de la altii mai mari.Cred ca ai nevoie si de ochelari, e exact acelasi raspuns.Dar nu ai ce sa le faci la prosti.Eu scriu corect gramatical, nu cu greseli. Uita-te la tine inainte sa comentezi de altii.La varsta ta ar trebui sa ai alte preocupari.