Cunoașterea obiectivelor politice este făcută de analiști. Analiștii politici cercetează cele mai ascunse de soare părți ale politicienilor.
Cat de abstract, eu cred ca cunoasterea e stiinta despre tot . De fapt depinde ce fel de cunoastere, cunoastere ca ceea ce avem in constiinta sau cunoasterea ca proces? Gata, ma doare capul.
Inseamna ca am formulat neinteligibil. Concept as defini asa era in mintea mea, ca un fel de definitie a definitiilor, adica nu ma refeream la conceptie in sens sexual.
Dar, principial, este o forma de cunoastere! Foarte bogata in informatii!
Dar (ca auxiliar) te-as intreba, nu vreau sa auda altii, daca 'obiectivul este Iohanis', cum se poate proceda?
Frumos! Pot dormi linistit? Analistii aia stie sa se iscaleasca macar? Ca idee! Asta ca eu, vreau sa motai linistit!
Ai ca sa vedem!
Dar tot nu am liniste! Cunoastrea sa se rezume numai la politic?
Tu ai lasa un baiat frumos si analist priceput sa-ti pazeasca nevasta?(ca sa ma esprim mai obraznic?)
Faci ce faci si mereu o dai pe politica! Noi suntem la capitolul FILOZOFIE!
Cunoasterea este ceva obtinut in timp, nu prin decrete sau HG-uri. Dar poate ai dreptate!
Imi amintesti de raspunsurile date de un personaj, psihiatrei( frumoasa ) care venise sa-l evalueze! Din Portocala Mecanica a lui Kubric Stanley.(parca). Ii pune un desen in fata, care reprezenta o fata frumoasa in pat cu mainile intinse si un golan in halat care intra pe geam sau stergea chiar geamul unde statea fata!
Si personajul raspunde rapid(interpretand desenul): 'Nu sunt instalatorul am venit sa va sterg geamurile'. Ceva in genul asta!
Am gresit raspunsul(imi cer scuze!): Omul care era testat a raspuns la vederea pozei cu desenul cu fata si stergatorul de geamuri asa:
"nu sunt instalatorul, am venit sa va citesc contorul'.(ala din Kubrik).
Cunoașterea obiectivelor politice este făcută de analiști. Analiștii politici cercetează cele mai ascunse de soare părți ale politicienilor.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: