Iubirea este un sentiment nemarginalizat O iulizie nepieritoare pe care o veyi eclipsată ăe pânza eternităţii.Este acel sentiment care ne incearcă pe toţi cel puţin o data în viaţă. Este momentul în care renunţi la a spune "EU" si "EL" şi vei spune "NOI". Iubirea este ceea ce ne face pe noi să ne simţim oameni.Mai presus de toate…iubeşti când nu ceri definiţii.
Atunci când iubeşti…tot ce te înconjoară se transformă într-o lume perfectă.E ca şi cum ai deschide o uşă şi ai uitao deschisa iar în urma ta. vântul îţi invadează locuinţa cu acest miros indispensabil.Nu I te poţi împotrivi.Îţi va deschide noi orizonturi.Îţi va da puterea să dai vieţii tale un sens mai puternic, mai frumos, mai magic.
Taguri: doi, frumusete, sentiment, atractie, bucurie, placere, daruire, protectie, implicare, ingaduinta, iertare, acceptare, sacrificiu, durere. Fa orice fel de compozitie din aceste "ingrediente" si vei avea definitia iubirii. Eu nu pot sa o dau, asa ca a trebuit sa ma rezum la aceste cuvinte.
Eu asa simt ca mai bine decit aici nimeni nu poate defini mai bine si mai frumos iubirea:
https://www.youtube.com/watch?v=fpC4olmZHLU&feature=player_embedded
Daca te poti simti in largul tau atunci cand iubitul/iubita discuta cu o persoana de acelasi sex cu tine, uneori si razand, atunci eu cred ca este vorba de iubire in cazul tau. Daca ea/el nu simte la fel cand te vede pe tine cu altul/alta atunci nu cred ca este vorba de iubire in cazul ei, ci de atasament care intr-un final rezulta in ruptura.
Un efect pe care il au substantele chimice(din sange) asupra sistemului nervos.
Fie ca iti place sau nu cam asta e, nu un fel de mana cereasca sau alte tampenii din astea.
A iubi inseamna a vrea sa fii alaturi de cineva, sai porti grija nu importa ce fel de iubire e :fata de familie, de iubit\iubita sau fata de copilul tau. cand iubesti intelegi ca iubesti acea persoana mai mult decat pe tine insuti
Iubirea este acea relatie bazata pe incredere si sudata in decursul a multi ani trecand impreuna prin bucuri si probleme; dar itotdeauna tinand unul la altul; si este aceea parte de care nu poti sa traiesti fara ea niciodata nu poti trai departe de ea te simti ca si cum nu ai mai avea pentru ce trai pe lumea asta fara nici un rost fara nici un scop ( iubirea nu prea poate fi definita ) astea ti le-am zis din cauza ca am trecut prin asa ceva dar si acum am iubire pentru acea persoana chiar daca suntem despartite de mai bine de 1 an de zile si stiu ca si ea simte la fel
"Iubirea-i un lung prilej pentru durere, caci mii da lacrimi tu ii dai si tot mai multe cere" M. Eminescu, ador fraza asta
e greu de explicat... nu imi gasesc cuvionte
e ceva minunat cand iubesti. simti ceva si parca ai fluturi in stomac. :X e frumos atunci cand tu iubesti si la randul tau esti iubit.
dar atunci cand doar tu iubesti o perosana. poti suferi
mi se intampla si nu pot sa suport, si atunci incep sa imi conturez propria lume in care eu castig mereu eu sunt printesa, iar el printul meu :X dar lumea aceea de fapt nu exista... dar eu mereu voi visa, voi spera, desi... stiu foarte bine ca nu se va realiza dar macar gasesc un loc unde pot fi eu, eu dar perfecta
Un sentiment placut pe care il simti atunci cand te atasezi foarte tare de cineva...
daca vrei mai complex si ai de chef de citit cumpara cartea studii despre iubire de ortega y gaset
Nu cred ca exista un cuvant, o propozitie, un texy care sa defineasca iubirea.Fiecare o sa ne dam seama ce este ea de fapt, atunci cand o s`o traim.