Urasc si eu transferul sexului, un act pur fizic, pe un tarim sufletesc, parte a unui tarim ezoteric, dar asta nu inseamna ca ne putem sustrage sentimentelor oricit am incerca sa le demontam toate atuurile.Am invatat ca asta este uman, altfel am mosteni obedienata masinilor.
As putea sa-ti explic cum stau lucrurile uneori dar iata ceva cu un mesaj foarte clar aici: http://www.youtube.com/watch?v=M8lE0SSjgNw
Fiecare om e diferit de fiecare alt om. Diferențele sunt mici, dar iubirea e un fel de lupă care amplifică diferențele și face ca persoana iubită să pară extraordinară, deși e la fel ca oricare alta. Iubirea nu are vreo legătură cu diferențele reale dintre oameni, dacă sunt mari sau mici.
Presupunem că ai o Dacie de care te-ai atașat sentimental. Ție ți se va părea diferită și unică chiar dacă ar exista un model identic în parcare lângă ea. Mai mult, chiar dacă ar exista un Ferrari lângă ea, tot Dacia ta ți s-ar părea extraordinară. Asta e iubirea.
Iti recomand "A walk to remember", e love si e sugestiv. De ce mai traiesti daca iti displace acest mod de convietuire? Unul cu altul. Eventual pentru bani! Mergi la serviciu, rutina, plictiseala, colegii(prietenii), berea de zi, si "nevoile" ti le faci pe centura sa inteleg. Sper ca nu te incadrezi in ceea ce am scris eu, sper, ai fi o epava psihica, personala si nu numai, ci pentru cei din jurul tau! Dragostea... nu se descrie, e ceva intim, este ca doza ta zilnica de ecstasy! Prosti pot fi doar acei ca tine catalogati! Nimeni nu poate fi cu toate capacitatile mintale si sa afirme/declare asa ceva. Profund nu esti, sentimental nici, spiriual nici vorba, de ce as mai sta la taclale cu tine?! Dragostea in asta consta. (informativ pentru cultura ta, banuiesc ca nu stiai)
Hei, pararea mea este ca dragoastea asta este ceva ce te trage inapoi, nu poti avansa ca om atata timp cat esti tinut langa cineva. Gandeste-te ca daca esti indragostit, iubesti o persoana pe care nu o cunosti, adica o vei cunoaste cand nu o vei mai iubi pentru ca atunci ii poti vedea calitatile si defectele fiind obiectiv. Cred ca iubirea dureaza 2 luni in cele mai bune cazuri. Eu sunt indragostita de cineva pana il cuceres sc si il am, apoi devine neimportant ca orice alt om... Nu merita sa iubesti, pentru ca daca vei iubi vei suferi si nu are rost pentru ca tu esti cel/cea mai important/a. Desi e in regula daca esti ca mine, adica dragostea ca ambitie! Iti recomand "amurgul gandurilor" de emil cioran. E filosofie dar te va ajuta sa intelegi. Bafta!