Fericirea mea sunt roscatele, cand le vad imi fac viata fericita si daca fuge garda dupa mine
Fericirea nu exista e doar o iluzie, ca simti ceva pe moment sunt doar reacti chimicale atat, cred ca orgasmul e o picatura de fericire sau cand reusesti ceea ce isi doresti, cel mai frumos e cand gasesti fata potrivita si e sincera si va iubiti impreuna
M-ai plictisit dupa 3 cuvinte, imi tai venele
Mai citeste inca 3 ca sa ai si curaj sa le tai, roscato vi in jungla mea?
Starea de bine și de liniște, bucurie pe care o simt alături de familie și de cei dragi. Mai important este sa ma înțeleg bine cu cei din jur, sa ii ajut, dar cel mai important este sa am o relație strânsă cu Dumnezeul. Dacă sunt bine cu El, fericirea autentică o simt prezenta în viață mea.
Eu sunt fericit atunci cand sunt constient. E o carte faina. "viata e reala doar atunci cand eu sunt". Nu pot sa exploc asta in 3 cuvinte... iar daca incerc sa explic astfel incat sa iti creez niste asocieri sa te apropii cat de cat de ceea ce simt, spui ca gandesc prea mult
Fericirea este sa fii impacat cu tine insuti, cu ceea ce faci si gandesti, sa te simti bine in pielea ta, sa te simti iubit si sa iubesti.
Fericirea mea este sora mea mai mică de 6 ani (eu am 16) familia si prietenii mei.