| PostelnicuDan a întrebat:

Ce este fericirea?

Raspunsul meu il gasiti pe http://www.launpahar.com/? p=178

9 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

O placere fara regret.

| AvalohAlyn a răspuns:

Unul dintre lucrurile cele mai importante pe care si le poate dori un om sau care le poate avea.
O stare de bine si de implinire, de pace si de energie pozitiva.Asta cred eu ca inseamna.

| carminaburana43 a răspuns:

Pentru mine fericirea inseamna a fii mereu iubita si inconjurata de dragoste de cei din familie, sanatatea si bunastarea familiei si armonie deplina in relatiile cu cei din jur.

| DorelSudoru a răspuns:

Fericirea e un lucru care duce la tristete cand se termina.crying

| DorelSudoru a răspuns:

Fericirea e un lucru care duce la tristete cand se termina.

| Luori a răspuns:

Fericirea poate fi intalnita intr-un simplu graunte de nisip din desert - asta este fericirea pentru mine.
De asemenea, stiu ca fericirea poate fi atat de inselatoare.

| costyn162 a răspuns:

Sunt de acord cu faptul ca fericirea are un numar definitii egal cu numarul locuitorilor planetei. Fiecare are planurile, visele si idealurile lui.
Uite cateva citate interesante si reale:
"Fericirea este lumina de pe apă. Apa este rece şi întunecată şi adâncă."
"Fericirea este precum pisica, dacă încerci să o ademeneşti sau să o chemi, te va evita cu îndârjire; nu va veni niciodată. Dar dacă nu îi acorzi nici un pic de atenţie şi iţi vezi de treabă, o veţi găsi frecându-se de picioarele tale şi sărindu-ţi in poală."
"Fericirea: motivare pe care viaţa şi-o dă ei însăşi."

| Gaby_3536 a răspuns:

Fericit este acela care se multumeste cu ceea ce are, nu invidiaza, intodeauna daruieste fara sa astepte vreo rasplata, judeca aproapele dupa faptele bune. Cel care procedeaza asa!?! va intelege, Ce este fericirea.

| alin2050 a răspuns:

Fericirea e : vederea lucrurilor, in pozitiv, si uniformizarea lucrurilor, in pozitiv, si a gandirii tot in pozitiv.
tot ce e negativ, apartine supararii si tristetii, iar pozitiv a fericirii