| WhatheWow a întrebat:

Ce este Logica pentru voi; cautati o logica convigerilor voastre sau nu; sint domenii in care logica e " persona non grata"?

Răspuns Câştigător
| Mădă0611 a răspuns:

Logica e sensul lucrurilor, totul are o logica, un drum parcurs. Pe unii nu-i intereseaza de ce functioneaza nu stiu ce, sau de ce prezentul e cum e, dar e minunat sa stai si sa "pierzi" timpul analizand drumurile astea love struck

In iubire cred ca e non grata, mereu e o lupta intre ratiune si sentiment, desi ambele tot de la creier vin, inima e doar un motor...

| WhatheWow explică (pentru Mădă0611):

Da, ai dreptate si totusi atunci cind esti indragostit se pare ca actiunile noastre sint fara logica.

| Mădă0611 a răspuns (pentru WhatheWow):

Eu cred ca sentimentele vin din subconstient, el invinge mereu. Cand esti indragostit, orice ai face, persoana respectiva e in background, e gandul cel mai profund, cand constientizezi ca e acolo trece in constient/pe prim plan si tot ce aveai activ, gandirea logica, trece in plan secund. E doar o idee, prea complicat creierul pentru a-l intelege.

11 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Daca traiesti cautind mereu logica inseamna sa uiti sa traiesti.

| WhatheWow explică (pentru harciog):

Ai perfecta dreptate, insa nu ma refer ca trebuie sa cautam logica in fiecare actiune a noastra, cu toate ca ea exista. Eu cred ca ea exista pentru fiecare lucru din Univers chiar daca o cunoastem, datorita unot lipsuri de informatie.

| shadovv a răspuns:

Depinde de chestiunile fundamentale pe care le presupui adevarate. Logica e subiectiva.

| Hmmmm a răspuns:

Se intampla s-o constat, fara s-o caut. E prea scurta ata pentru a cauta logica in fiecare nod.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca m-as apuca sa caut logica la toate ce ocupat as fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logica n-are ce cauta in legislativ si alte chestiuni juridice. Acolo conteaza numai litera legii... acum cred ca intelegi de ce sunt militienii asa tampiti!

| mifune a răspuns:

Pentru mine logica este înțelesul de ordine necesară, proprie atât cosmosului, lumii materiale cât și gândirii omenești în forma ei superioară.