| Udar a întrebat:

Ce este magia? credeti in ea? se poate aplica in viata unui muritor?
Vreau un site cu textul, cum pot invata magie.
Daca se poate niste titluri de carti cu referire la acest text.

18 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

"Orice act intentionat este un act magic" - spunea odata Aleister Crowley. In sensul sau cel mai exact, cuvantul "magie" desemneaza o serie de actiuni destinate sa exploateze puterile naturale, mentale si psihice ale unei persoane pentru indeplinirea unui scop anume.
A nu se confunda magia cu vrajitoria! Deoarece magia este o stiinta pe care o dobandesti dupa ce studiezi toate disciplinele ezoterice timp de 10-15 ani, pe cand vrajitoria este o practica a magiei inferioare, care se preteaza la orice in numele banului si a speculatiilor de orice natura.
Magia reprezinta fortele in miscare ale universului, care se resping sau se atrag si de aici rezultatele uimitoare. Magia inseamna studierea temeinica a astrologiei, numerologiei, alchimiei, hipnozei, telepatiei, telechineziei, radiesteziei, bioenergiei, Tarotului etc.
Vrajitoria inseamna sacrificarea de animale, folosirea unor elixiruri din plante, componente de la persoane decedate, sange, efectuarea de "papusi" pentru a face rau unei persoane, farmece de orice natura, legarea cununiilor sau a unei persoane impotriva vointei si a firii, superstitii, excrocherii s. a.
Magia isi propune sa ofere omului o stare mai buna, nu una mai rea.
Magia nu poate fi alba sau neagra (gri etc.). Ea este doar MAGIE.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau! Magia exista eu sunt un adept al Wicca-i si cu asta ma ocup, magia nu e tocmai satanista, este folosita in scopuri bune si rele, am sa-ti dau un mesaj si am sa-ti spun mai multe acolohappy

| Gabystelistu95 a răspuns:

Magia este o stiinta pe care o dobandesti dupa ce studiezi toate disciplinele ezoterice timp de 10-15 ani, pe cand vrajitoria este o practica a magiei inferioare, care se preteaza la orice in numele banului si a speculatiilor de orice natura.

| Aurelia a răspuns:

MAGÍE, magii, s. f. 1. Totalitatea procedeelor, formulelor, gesturilor etc. prin care ar putea fi invocate anumite forțe supranaturale spre a produce miracole; practica acestor procedee, formule etc.
MAGÍE s. f. 1. complex de practici prin care se consideră posibilă acționarea asupra realității înconjurătoare cu ajutorul forțelor supranaturale; vrăjitorie.

Eu nu cred ca exista magia, numai Dumnezeu poate face miracole! http://www.emagie.ro/ - cauta aici
http://www.librarie.net/carte/magie - titluri de carti despre magie

| Minty a răspuns:

Seria ''copiii lampii fermecate''de R.B.Kerr

| cal3star a răspuns:

Eu cred in magia de pe scena a magicienilor, pentru ca stiu ca acolo se intampla. Nu cred in vrajitorii ceea ce nu exista, pana in momentul de fata nu am vazut nici un exemplu real

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Magia = puterea gandulu si nu numai, nu se invata, calitati avem toti, norocul omenirii este ca nu le are oricine, vrei iluzionism de doi lei? se gaseste pe net. Daca vrei sa ajuti oameni prin puterea gandului, fac de stiinte cognitive are cursuri despre subiect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este magie.doar minuni. intamplari in chip minunat, care nu afeteaza omul sau viata in general, decat in mod benefic, in plan fizic si spiritual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Magie=clarviziune=telepatie=iluzionism (unele forme )= vrajitorie= parapsihologie=psihotronica=premonitie=ezoterism=ocultism...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai baiete/fetita, ce esti tu, magia nu este de joaca.In detrimentul celor zise mai jos, exista magie alba, neagra si gri.
1. Dupa parerea mea, magia neagra exista doar in scopuri educative.Desigur,aceasta este parearea mea si fiecare are o interpretare.In orice caz, magia neagra are efect pe moment, insa in Univers nimic nu se lasa nepedepsit.Totul se face dupa legile karmice 'What goes around, comes around'-deci daca faci ceva rau, raul facut se va intoarce la tine.
Magia alba este cea 'buna', sa zic asa, in general facuta de cei ce apartin religiei Wicca.
Magia gri este magia care la inceput poate fi alba, insa se poate transforma in magie neagra.De asta e recomandat inainte sa fie consultate cartile de tarot.
2. Da, cred.
3.Desigur ca se poate aplica in viata unui muritor, cum altfel?:]]
4.'textul'?! Magia nu e un simplu text gen
se ia una bucata tanar nestiutor (de preferinta teribilist)
se ia una bucata site magie
se adauga una bucata lumanare
se citeste cu voce tare ce scrie cu italic pe site-ul respectiv
se pun la copt la 230 de grade
si uite magia!
Nu, nu.
Intai ar trebui sa te cunosti pe tine, sa vezi daca ai treaba cu fortele acestea nestavilite si dupa aia sa cauti magie pe net ca nu se stie niciodata.Acele siteuri nu dau intotdeauna toate informatiile si te poti trezi *kaboom* putin posedat.

Succes, Grima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista doar magie neagra care e foarte periculoasa dar functioneaza.Eu unul sincer, nu as practica acest tip de magie mai ales cand vine vorba de puterile lui Satan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrucat simyk m-a citat fara a pune link insa :)) imi permit sa iti sugerez sa citesti mai multe despre magie la http://ezoteria.tk Daca ai intrebari sau nelamuriri nu ezita sa ma contactezi. Datele de contact pe site.;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce este magia

Ce este magia?

Cand zici magie, te gandesti la oameni care pot sa zboare sau care pot sa citeasca gandurile sau diferite chestii de genul asta. De aceea toata lumea zice: "Nu exista magie".
Tu sa nu crezi asta... din pacate lumea se inseala, foarte putini oameni stiu cu adevarat ce este magia. "Magia" este iubirea. Cine poate explica de ce m-am indragostit asa de tare de tine? Aceasta este magia. Ea exista in inima mea in fiecare moment in care ma gandesc la tine.

Uneori ma face fericita, dar de cele mai multe ori ea este rea si ma face sa sufar. De aceea nu trebuie sa crezi ca aceasta nu exista si trebuie sa o cauti in inima ta pentru ca ea se afla in orice om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe Almeea.com

| dragos...100% a răspuns:

Am doar 14 ani si cred in ea.EU unu cred in telechinezie cred ca e ce-a mai importanta chiesti pentru magie. ex:ia o scobitoare infigio in ceva care sa stea dreapta si pune pe ea o bucatica de foie de hartie in forma de steluta.automat nu trebuie ca sa faca vant ca sa o miste. daca ai urmarit pasul si ai procedat corect incearca sa apropi mainile de batul de hartie automat se va invarti singura.Cred ca e cea mai mica solutie ca sa incepi cu magia.Sa nu sotovalutezi magia sau mai ale telechinezia.telechinezie inseamna puterea minti de a misca obiecte.

| alexandru_3099 a răspuns:

Salut. As vrea sa iti spun si nu iti spun la intamplare, m-a invatat un "magician" Magiile nu exista. exista doar iluzii. in rest, minuni sau alte chesti date de dumnezeu...
dar magia NU

| simyk a răspuns:

Exista multe scoli de magie (nu, nu vorbesc de Hogwarts), dar cele mai multe dintre ele deriva din aceeasi sursa¹ si aproape toate dintre ele impartasesc aceleasi patru fundamente teoretice de baza:

1. Ca universul fizic, stiintific, este doar o parte, si nu cea mai importanta, a realitatii totale.
2. Ca puterea vointei umane este o forta reala, pe care o poti antrena si concentra si ca vointa disciplinata este capabila sa isi schimbe esenta si sa produca efecte paranormale.
3. Ca aceasta putere a gandului trebuie sa fie canalizata de imaginatie.
4. Ca universul nu este un amestec de factori si influente intamplatoare ci un sistem ordonat de corespondente, si ca intelegerea acestui model de corespondete il indemnizeaza pe ocultist sa le foloseasca in scopurile proprii, fie ele bune sau rele.

Prima dintre aceste axiome de baza, care afirma ca lumea fizica este doar o parte componenta a realitatii, nu trebuie inteleasa ca o negare a existentei materiei. Cei mai multi magicieni cred in existenta materiei la fel de mult ca orice Marxist, dar o considera a fi doar cea mai 'densa' dintr-un mare numar de tipuri de existenta, la care ne vom referi ca fiind 'lumi' sau 'planuri'. Cel din urma termen folosit este unul nefericit deoarece ii face pe cei neobisnuiti cu terminologia ocultului sa creada ca aceste planuri sunt suprapuse, unul deasupra celuilat. Magicianul nu le intelege in acest fel; el le vede interpenetrante si coexistand unul cu celalalt-asa zis-ul 'Plan Astral' de exemplu- avand aceleasi coordonate in spatiu ca si planul fizic dar totodata ramanand distincte si clar separate supunandu-se fiecare propriilor legi naturale. Cu alte cuvinte, 'planurile sunt discrete si nu sunt continue'.

¹Ordinul Hermetic al Golden Dawn este singura sursa majora a magiei contemporane. Pentru mai multe informatii despre acest Ordin cititi "Golden Dawn"-Dr Israel Regardie, (4 vols) Aries Press, 1937-1940