Pentru mine cel mai important este ce sunt. Pentru ca oricate schimbari apar in viata mea nu ma voi schimba si imi voi pastra aceleasi crezuri. In functie de ce esti depinde cum va fi viata ta. Ce am este relativ, pot pierde oricand. Ceea ce reprezint la fel nu are o importanta extraordinara. Ceea ce reprezint in mintea altora este doar iluzia faptului ca ma cunosc. Desi ma dor unele replici acide si unele atacuri personale stiu ca le pot demonstra pe viitor ca au gresit.
Eu pot spune ca sunt om, ca am iubirea si ca reprezint pacea.
Este o intrebare grea.
Te poti gandi la conotatii materiale, dar de mare pret sunt cele morale.
Pentru a fi ' cineva ' trebuie sa 'ai ' ceva. Problema e cu mintea celorlalti. Fiecare iti va judeca actiunile prin prisma proprie.
O alta realitate e aceea ca putem fi nesinceri prezentand celor din jur diferite 'masti'. Dupa care dintre ' masti ' vom fi judecati?
Cate putin din toate.Trebuie un mix intre personalitate, putere si respect.Asta ar fi in mare reteta succesului
Eu zic că a treia este cea mai importantă. Poţi fi un cerşetor, care nu are nimic decât hainele de pe el, dar totuşi va fi fericit la gândul că un om cu stare îl va saluta cu respect.
Suntem fiinţe sociale, deci locul nostru în societate depinde de ceilalţi, rezultă că ceea ce contează este cum ne vede societatea, nu cum ne vedem noi în societate.
Ne place sa credem ca ceea ce ESTE cineva este mai important, dar in societatea de azi se pune mai mult accentul pe ceea ce ARE cineva...ca sa nu mai vorbim de cat de importanta este imaginea pe care si-o creeaza cineva...
Toate sunt, sau or fii importante...eu zic ca cel mai important este sa cunosti pe cineva, dupa aia vezi si daca este, si daca are, si daca reprezinta ceva.
Nu conteaza ce ai in viata ci pe cine ai
ceea ce este cineva
nu conteaa ce cred altii ci cien esti tu cu adevarat
Ceea ce estri, nu ceea ce te considera ceilalti.
Ceea ce ai, nu ceea ce cred alti ca ai...
Cu siguranta ceea ce este cineva. Averea si toate celelalte lucruri materiale se pot pierde foarte usor, iar parerea celorlalti despre tine nu este intotdeauna cea mai aproape de adevar.
Cred ca aceste 3 cuvinte ce are, ce este, ce reprezinta inseamna de fapt viata, sunt lucruri care ne ghideaza si nu putem alege unul caci toate formeaza un ansamblu.
Cel mai important este ca ceea ce reprezinta cineva in mintea noastra sa fie ceea ce este in realitate. De multe ori facem confuzie intre "ceea ce este" si "ceea ce reprezinta in mintea noastra". Cred ca acesta este motivul din care multi dintre noi suntem aici si avem atat de multe intrebari.
E cam ambiguu April. Pot dezvolta cel putin 5 directii de aici. Dar ma abtin ca nu-i important nimic din ce ai spus. Cel mai important e sa-ti traiesti viata sincer si sa fii tu insuti(a) mereu si te asigur ca nu vei mai avea timp sa te intrebi despre altii.Traiesti pur si simplu.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
solteris întreabă: