anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este mai important pentru tine, succesul sau fericirea?

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Defineste ce inseamna ambele, hai ca ai timp, eu nu am somn

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Fericirea poate fi definită ca o stare de bunăstare emoțională și psihologică, caracterizată de emoții pozitive și satisfacție cu viața. Pentru fiecare persoană, fericirea poate fi diferită și poate fi legată de diferite lucruri, cum ar fi relațiile, cariera, sau sănătatea. Fericirea poate fi legată de realizarea obiectivelor personale și de a avea un scop în viață.

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Succesul poate însemna lucruri diferite pentru fiecare persoană. În general, succesul se referă la atingerea obiectivelor și a satisfacției personale. Pentru unii oameni, succesul înseamnă obținerea unei poziții importante într-o companie, pentru altele poate însemna crearea unei afaceri de succes sau obținerea unui grad academic înalt. Ceea ce înseamnă succesul depinde de valorile și aspirațiile fiecărei persoane.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu imi doresc liniste atat

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nici unul.

| Drimmero a răspuns:

In primul rand sanatatea, cat timp esti sanatos poti fi fericit si poti avea succes, mai rar sa ai toate astea cand nu esti sanatos : D

| relian a răspuns:

Succesul, ce este si daca ai, cum te simti? Nu cumva te simti fericit? laughing
Ori poate intrebi despre o alta fericirte, intrebi despre realtii, famile etc.
Dar fa diferenta. asa fericit poti sa fii din N motive si ca ai mincat ceva gustos poti sa fii fericit laughing dar dupa poti sa fii nefericit ca te-ai ingrasat laughing

| anonim_4396 explică (pentru relian):

Succesul nu aduce neaparat fericirea. Sunt multe celebritati care au foarte mare succes, dar care sunt in depresie. (ex: Katy Perry)

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce arati tu, la fel s-ar fi intimplat, cu succes, fara, cu bani sau fara, acei oameni tot asa ar fi fost, adica in depresie.
Afewctiunile organismului nu tine de succes sau nesucces, de bani sau fara bani.
Cum te nasti asa o sa fii, deci putea foarte bine sa fie un anonimc si tot stresat era laughing
Faptul ca este cunoscut, de aia il stii cai stresat, pe cei necunoscuti si care is stresati nu-i stii, nu-i stie mai nimeni, doar apropaiatii.

| ReddY25 a răspuns:

Sănătatea

| CostinAlamariu a răspuns:

Fericirea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dumnezeu și sănătatea!

| Celestina003 a răspuns:

Fericirea... dacă ești fercit nu îți mai trebuie nimic.

| newaccountbye a răspuns:

Succes=fericire

| anonim_4396 explică (pentru newaccountbye):

Nu-i chiar așa, nu au legatura directa una cu alta.

Răspuns utilizator avertizat