Vad ca ai dat si tu un raspuns la propria intrebare. Nu stiu cati ani ai, nu stiu cine esti, dar citind raspunsul tau pot sa zic ca te-as lua in brate acum . As vrea sa fie mai multi oameni care sa gandeasca ca tine. Acum multi confunda termenele astea doua, valoare si succes. Sunt multi oameni de valoare care traiesc sau au trait intr-o saracie lucie si sunt si multi oameni de succes care nu stiu nici de capul lor, iau diplome de facultate cu bani si au un noroc chior, astfel invart ei banii. Sunt oameni de valoare care ajung bogati si in loc sa ramana modesti si sa nu uite de unde au plecat, nu le mai poti ajunge la nas si te gandesti ca poate o data mancau ciorba din aceeasi farfurie cu tine. Omul valoros este om valoros, nu se poate compara. Pacat ca in general ei raman cu inteligenta, modestia si bunatatea, dar cred ca se castiga de 10 ori mai mult decat cu succesul. In ziua de azi cand banul primeaza si cand nu poti trai fara el, cand toata lumea nu stie cum sa faca sa-i fie bine, se uita de cultura adevarata, de faptul ca ar trebui sa ne dezvoltam intelectual, sa nu uitam ca oricat am fi de destepti sau de bogati suntem tot niste "praf in vant", azi suntem, maine murim si ce lasam in urma? ...bani? ...Copilul n-are nevoie de banii lu' mami si a lu' tati ca sa-i cheltuie pe droguri, are nevoie de inteligenta, de cultura si de educatie.
Hai sa-ti dau un raspuns matematic: om de valoare+noroc=om de succes! In unele cazuri norocul se poate inlocui si cu bani!
Oare toti oamenii valorosi au succes? Oare toti oamenii de succes au valoare? Raspunsul este nu la ambele intrebari. De ce? Un exemplu: poti deveni un om de succes facand anumite compromisuri, mai multe decat ar trebui, ori poti foarte bine sa te folosesti de cineva ca sa ajungi sus. Bineinteles ca exista si oameni valorosi si de succes...eu, personal, prefer sa fiu un om valoros pentru mine, pentru prietenii mei, pentru cunoscutii mei. Pacat e ca de foarte multe ori oamenii nu pot vedea adevaratele valori pentru ca de multe ori succesul (banii) e mult mai important...
Poti ajunge om de succes ori daca ai valoare (intelectuala), ori daca esti ruda cu becali. Cum varianta 2 e mai rara, ramane valoarea.
Eu zic că prin valoare pentru că dacă are valoare are si faimă si succes şi bani părerea mea sa nu imi daţi stupid
Eu spun ca unul de valoare decat sa fii de succes. Daca de valoare se refera sa fii de bun simt atunci acesta este raspunsul meu.
Un om de succes este un om de valoare, ca sa ajunga acolo i-au trebuit ceva nouroni ca sa folosesc o expresie care se plimba pe site-ul asta, este categoric un om de valoare, acum a fi o persoana valoroasa nu presupune neaparat cultura, poti fi un istet care se descurca, care valoreaza acum mai mult decat unul care citeste, s-au schimbat modurile de apreciere.
Pentru a avea succes trebuie sa ai valoare, nu cred pot exista separate!
anonim_4396 întreabă: