Consider că există 2 tipuri de infinit: un macro-infinit, și unul microscopic. De cel cu prefix 'macro' ați auzit și se referă la Univers, în general. Micro-infinitul înseamnă posibilitatea ca până și în cele mai mici obiecte să existe alte particule mai mici - materie, substanță, celule, atomi, înveliș electronic, nucleu, neutroni, protoni, quarks și așa mai departe. Ăsta-i un alt infinit pentru mine.
Infinitul este un cerc al carui centru este peste tot, iar marginile nu sunt nicaieri.
Ceva fara sfarsit, ceva mult mai mare decat cel mai mare lucru la care te poti gandi.
Pentru mine infinitul este TIMPUL, nu are sfarsit se repeta iar si iar si nu poate fi oprit.
Și prostia umană (Einstein)
Infinitul e o ne-determinare. E intuibil cateodata, dar nu-l poti masura...
Infinitul este un concept, conceptul ca la orice numar mai poti adauga 1 si inca 1 si tot asa
Sincer nu prea cred eu zic ca toate chestiile se termina odata si universul la fel dupa parerea mea!
Un obiect care nu are capete nu are lungime nici inaltime nici latime. Pe scurt ceva gen o dreapta
Http://www.wattpad.com/......elul%27%27 poate va place si intelegeti ceve din ce am scris aici, evitati sa corectati greselile de gramatica.