''o fapta nu e neaparat nejustificata numai fiindca e lipsita de logica, dar nici nu este intotdeauna justificata, fiindca are o logica a ei''
Nu-i nimic si eu sunt
Presupun ca sti de unde-i poza de la avatarul meu, nu?
Simbolu ateismului
Pamantul se invarte in jurul vaginului femeilor. N-aveti cultura ma, nu aveti cultura. O dovada de ratiune ar fi sa te invarti in jurul vaginului, iar o dovada de logica in ratiune ar fi sa te invarti pana se opreste Pamantul in loc.
Nu te supara te rog, dar logica ta ma pune pe ginduri in sensul ca-mi declanseaza intrebari peste intrebari(de fapt, la prostia mea nu-i de mirare).Una dintre ele tot mi se invirte prin cap, probabil ai stirnit-o cu orbitatul in jurul organelor genitale feminine.Nu crezi ca orbitatul asta ar fi valabil si in jurul organului masculin? Si nu ma refer la barbati aici.
N-am nimic impotriva ta.Esti femeie si, am inteles din surse sigure, ca femeile nu pot fi indiferente la orice banut.Asadar mie imi trebuiesc rar de tot.Ma mentin cu cit mai putin, sint pus in situatia sa consum mult mai putin decit pot produce.Nu ca-mi impun, dar daca merge?
Izomer întreabă: