| richarddawkins a întrebat:

Ce este ratiunea? ce este logica? oare percem diferit ratiunea?
oare orice lucru e rational? ma refer la descoperirii stiintifice gen ca pamantul se invarte in jurul soarelui?

21 răspunsuri:
| 4b a răspuns:

''o fapta nu e neaparat nejustificata numai fiindca e lipsita de logica, dar nici nu este intotdeauna justificata, fiindca are o logica a ei''

| 220V a răspuns:

Sunt onorat sa te cunosc nea richard dawkins, scuze ca n-am raspuns la intrebare

| richarddawkins explică (pentru 220V):

Nu-i nimic si eu sunt

| 220V a răspuns (pentru richarddawkins):

Presupun ca sti de unde-i poza de la avatarul meu, nu?

| richarddawkins explică (pentru 220V):

Simbolu ateismului

| Hmmmm a răspuns:

Pamantul se invarte in jurul vaginului femeilor. N-aveti cultura ma, nu aveti cultura. O dovada de ratiune ar fi sa te invarti in jurul vaginului, iar o dovada de logica in ratiune ar fi sa te invarti pana se opreste Pamantul in loc.

| harciog a răspuns (pentru Hmmmm):

Nu te supara te rog, dar logica ta ma pune pe ginduri in sensul ca-mi declanseaza intrebari peste intrebari(de fapt, la prostia mea nu-i de mirare).Una dintre ele tot mi se invirte prin cap, probabil ai stirnit-o cu orbitatul in jurul organelor genitale feminine.Nu crezi ca orbitatul asta ar fi valabil si in jurul organului masculin? Si nu ma refer la barbati aici.

| Hmmmm a răspuns (pentru harciog):

Faci o mare confunzie intre organ si portofel...

Se poate,n-am experienta decit pentru un singur portofel, gol intodeauna.Ah, era sa uit, are o bucatica de carton cu un anumit pin, in schimb nici un ban.

Acuma inteleg eu de ce alergi tu pe strazilaughing...Or fi vorbind banii astia, dar cu auzul stau prost, ca prea-i strigi in zadar. De cand mi-am trosnit corzile vocale am incetat din a mai ragni...

N-am nimic impotriva ta.Esti femeie si, am inteles din surse sigure, ca femeile nu pot fi indiferente la orice banut.Asadar mie imi trebuiesc rar de tot.Ma mentin cu cit mai putin, sint pus in situatia sa consum mult mai putin decit pot produce.Nu ca-mi impun, dar daca merge?

Cumetre, sunt barbat. Asa ca, degeaba-ti raman bani in plus; daca ma cinstesti c-o bere, e alta mancare de pestelaughing.

DEeja atentezi la bugetul meu si deci nu cred ca esti barbat.Arata-mi,na.

Sunt vechiul tau tovaras, Vizitiul (Coios). Te salut cu setelaughing...

Pe caldura asta se merita o bere.

Se merita sa primesti o bere...

Hai nemteste, dar pina ajungi aici cred ca ma apuca programul.Bea-o singur si gindeste-te la mine, numai transpiratie, miros urit de toxine si bacterii, nedemn cu totul de luat in seama.

La cate mi-ai insirat aici (bacterii, transpiratie, toxine), cred ca n-o sa beau cu gandul la tine...

Atunci cu gindul la altul.Mie imi ajunge chinul zilei de azi.O zi buna si o viata tot la fel, din suflet ti le doresc.

Gandurile sunt pentru altii, tovarase. Pe tine te port in suflet. Spor si sanatate!

Sint un umil om, nu pot mai mult, am prea mult pe suflet transporta-ma gindului.