| DorelSudoru a întrebat:

Ce este timpul pentru voi?
Eu cred ca timpul este doar o unitate de masura. Fara el/ea omul nu poate trai deoarece ar luao razna(e ca si cand esti la carcera o viata).

5 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Aceleasi repetari pe TPU,aceleasi intoarceri, aceleasi schimbari de macaz.A mai fost intrebarea, daca nu exact la fel, atunci spunea acelasi lucru dar era adresata sub o alta forma.Trecind peste astea voi raspunde ca timpul nu exista pentru mine decit ca masura pe care civilizatia si viata sociala au implementat-o in mine si ma folosesc de el doar pentru a putea face fata civilizatiei si societatii.Altfel te asigur ca ar fi fost total inexistent, din cauza ca si asa tot mai pierd sirul datelor calendaristice dar ia inchipuieste-ti ca n-as fi asa de prins in societate, cred ca nici n-as percepe timpul.

| tabittha a răspuns:

Timpul este doar o denumire a unei unitati de masurare a vietii. Ce inainte de a sti de timp si de masurarea lui oamenii ce vedeau in primul rand? Ca la un moment dat, soarele apare si apoi dispare sau ca un om se naste si apoi moare si in functie de aceste lucruri si mai ales de nevoia de organizare a vietii a aparut timpul.

| carminaburana43 a răspuns:

Timpul ma ajuta sa-mi impart ziua in mod folositor sa ma atentioneze asupra prioritatilor pe care le am. Daca nu as avea servici si copiii scoala timpul ar fi util doar ca sa stabilesc intilniri cu persoane sau sa nu intirzii de la un spectacol deci este util sa ma conformez regulilor societatii; plecarea trenului, autobuzului, timpul ma ajute sa ma integrez in regulile societatii reguli fara de care cred ca ar fiu anarhie deci este nevoie de timp din moment ce nu traim vesnic.

| Skylar a răspuns:

Pentru mine exista, pentru ca se poate dilata...deci exista.

| CandyTetris a răspuns:

Timpul pentru mine e chestia aia de care se folosesc oamenii ca sa ma santajeze, sa ma manipuleze si sa ma calce pe nervi.happy

Întrebări similare