Arta in care ne facem sa radem si sa uitam in momentele respective ca suntem niste oameni, niste fiinte simple.
Că asta ne frământă pe fiecare din noi în fiecare secundă, zi, săptămână, lună, an ș.a.m.d. Asta-i! acum știu de ce-i țiganul de pe bulevard mâhnit: el se gândește mereu că e o ființă simplă, un biet om.
Capacitatea de a converti o fraza de cuvinte sau o intamplare care se intampla comform legilor normale ale naturii, intr-una amuzanta sau hazlie(d.p.d.v. mintal.
Bună!
Umorul este atunci când prinzi poanta şi începi să râzi până nu te mai opreşti.
Pe curând!
Umorul este totalitatea procedeelor prin care oamenii creaza stari de buna dispozitie unii altora. Umorul trebuie neaparat sa starneasca rasul, rasul nu ingrasa ci doar creeaza buna dispozitie, eliberandu-ne de stres si tristete.
Este talentul pe care unii il au. Si talentul asta consta in a-i face pe alti oameni sa rada.
Umorul nu este nici o întâmplare și nici o frază. Râde nu se scrie cu î din i, nici întâmplare, și nu înțeleg ce este atât de greu în a scrie corect. La vârsta asta să faci așa greșeli, să nu știi ce înseamnă un banal cuvânt? Why, God, why?
Ho, ho, ho. Te-a întrebat cineva de facultate? A zis cineva ceva de avatar? A zis cineva ceva de milioane de euro? Tanti, ai definit umorul greșit, lucru care oricărui om cu 4 clase i se pare idiot. Habar n-am de unde ai scos tu ideea că nu îmi place să râd, mă luminezi? Cât despre gluma aceea de muzică, nu văd de ce mi-o trimiți mie. Litera o ai mai mult ca sigur, că doar văd c-o folosești. Btw, să fiu în locul tău, n-aș scrie pe toate gardurile că sunt un simplu vânzător.
Este un simt, unul fara de care omul ajunge singuratic, constientizand sau nu faptul asta.