| RAY a întrebat:

Ce este un grimm? ma uit la serialu grimm,dar mitologic/filozofic ce este un grimm? si de ce are toti frica de un grimm?
fara rapunsuri stupide, sau ca personajul e un detectiv eu asta stiu, eu ma refer la existenta lui mitologica ce este?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grimm este un vanator de bestii numite si Wesen, este o persoana speciala care detine niste puteri incredibile cum ar fi capabilitatea acestora de a vedea adevarata forma a acelor creaturi, ei mai poseda si niste calitati ''supra-omenesti'' cum ar fi viteza, durabilitate, reflexe care il ajuta sa omoare un wesen ceea ce un om normal nu ar putea face asta. Un Grimm precum Nick adica ai vazut ca are un intreg arsenal de arme si chestii in rulota aceea, mostenire de la familia lui.Cum am scris, acelor creaturi le este frica de Grimm deoarece numai un Grimm ii pot omori, nu un om normal. Lui Nick i'a prins bine rolul unui detectiv pentru ca asa avea acces la toate crimele si avea posibilitatea de a ucide o creatura aparent umana.
Mitologic nu stiu dar acele bestii au legatura cu Zeii Egiptului, wesens fiind zei ai Egiptului.
Cam asta ar fi, nu stiu, tu ce crezi?
Am vazut vreo 20 de episoade big grin

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Multumesc de informati, eu sunt la sezonul 2, imi place mult, de asta eram curios

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Cu placere, nu le'am vazut pe sezon pentru ca este dat aleatoriu la TV in Spaniola. X__X.
Imi place si mie big grin
Mai este un film in gen se numeste Supernatural, sunt sigura ca il sti...

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Am vazut 2 sezoane

3 răspunsuri: