| չﻨгﻪรէﻨĸ a întrebat:

Ce este viata? De ce tinem asa de mult la ea? Nu inteleg de ce multi oameni fac orce sa fie bogati?

13 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Multi oameni considera ca daca acumuleaza multe posesiuni si bani vor deveni mai fericiti instantaneu.Dar nu este asa. Posesiunile iti aduc o oarecare stare de multumire, dar cu ele nu poti cumpara fericirea, nici sanatatea nici dragostea.Singurul care iti poate oferi siguranta, fericire si iertare este Domnul Isus.

| sabin89 a răspuns:

Sunt doua intrebari aici: ce este viata? si de ce vor unii sa fie bogati? Nu prea au legatura intre ele.
Despre viata. Este unul din marile mistere ale universului. Nu are o definitie simpla. Noi putem recunoaste majoritatea lucrurilor ca fiind fie insufletite, fie neinsufletite. Stim ca un iepure este viu si ca o piatra nu e. Filosofii si eruditii au meditat de cand lumea incercand sa inteleaga viata. Odata cu aparitia stiintei am inceput sa studiem organismele vii. Am aflat cum cresc ele, ce conditii le trebuie pentru a trai s.a.m.d. Le clasificam fie ca plante, fie ca animale. Oamenii de stiinta acumulat pana in prezent o cantitate impresionanta de informatii si cunostinte despre lucrurile vii. Cu toate astea insa, nimeni nu stie ce este cu adevarat viata.

| elasexygagica a răspuns:

Sa te vad eu pe tine fericit pe starada, sarac, infometat, fara haine fara nimic

| 4b a răspuns:

Majoritatea cred ca daca ai bani, ai si fericire...viata este un joc in care trebuie sa castigam, dar nu baniwinking

| Musique a răspuns:

Nu înțegeli multe lucruri.
Unii nu țin deloc la viață.Și, mai există și oameni care se mulțumesc cu statutul lor social.

| NoNameJunior a răspuns:

1.cred că mulţi ştim răspunsul la întrebarea asta.winking
2.pentru că ea este frumoasă! merită trăită! odată ce îţi pierzi viaţa ai pierdut totul.şi o iei de la capăt.
3. unii oameni s-au săturat până peste cap de sărăcie.le este dor de vremurile în care erau fericiţi şi aveau şi bani.de-aia au ajuns la disperare.
O zi frumoasă!

| Reanna a răspuns:

Cred ca unele din raspunsuri le stii deja. Viata e importanta si frumoasa doar daca tu o vezi asa. Fiecare o vede cum vrea el. Multi fac orice ca sa fie bogati fiindca ei doar asa cred ca vor atinge fericirea, probabil se gandesc ca asa o pot cumpara.

| iubireg a răspuns (pentru Reanna):

Viata = interactiune

| NonEinstein a răspuns:

Viaţa ii un cadou.
Ţinem mult la ea pentru ca acest cadou nu il primeşti de 2 ori.
Pentru că in majoritatea cazurilor banii aduc fericirea.

| drhotzu a răspuns (pentru NonEinstein):

Si uite ca sa demonstrez un caz tipic de ipocrizie al tau: spuneai ceva de vorbit corect gramatical? corect este viata este un cadou! nu "viata ii un cadou".
corect este: tinem mult la ea pentru ca acest cadou nu il primim de doua ori. si nu : "Ţinem mult la ea pentru ca acest cadou nu il primeşti de 2 ori." cum ai spus tu. deci de 3 propozitii 2 sunt praf, deci ai un procentaj de 66, (6) asta daca stii matematica, dar cum nici sa numeri nu stii... ce sa ma astept?
asa ca nu mai fi ipocrit! stai in banca ta si mai treci pe la scoala inainte sa corectezi lumeawinking
ne mai vedem!

| NonEinstein a răspuns (pentru drhotzu):

Băă omule, ambele cazuri is corecte, văi du.te bă la şcoala!

| drhotzu a răspuns (pentru NonEinstein):

Deci "sunt" si nu "is"! la voi in moldavia nu se face gramatica deloc. se pune cratima si nu punct (du-te), si nu, nu sunt corecte ambele variante, la acord nu e ca la monede/monezi, capsune/capsuni! asa ca mergi tu la scoala ca eu am fost destul de mult.

| NonEinstein a răspuns (pentru drhotzu):

Mă duc să ma dau cu capu de pereti.
Deci omule că zici "sunt" sau că zici "is", e la fel! chiar dacă is sună mai ţăraneşte să zic aşa da asta nu il face greşit!
Da stiu cum se scrie du-te, important e că l.am scris desparţit nu că in loc de "-" am pus ".".

Întrebări similare