Pentru mine o incercare de autocunoastere desi uneori am senzatia ca e o țeapă.
Buna intrebare, viata este o lectie pe care fiecare dintre noi trebuie sa o parcurgem de cand ne nastem si pana cand murim.
VIATA = o trecere rapida de la mic la mare. si prea mare
Nu cautam nimic, moartea ne cauta pe noi :-s
Viata este o experienta frumoasa si tot odata urata, cand ai momente bune, si momente rele.Esti mic cresti, inveti, vezi cum e lumea, unii sunt rai altii buni.Cu timpul iti dai seama ce faci, cine esti.Cresti,muncesti, te bucuri de viata, si mori. Ce cautam aici? Asta este ''testul''lui Dumnezeu.Asta e lumea 1.Peste mii de ani vor merge doar oamenii buni in lumea a 2.Asta cred eu, mersi. O intrebare buna.Salut
Viata este un test. Un test dat de Dumnezeu. O viata trecatoare pregatitoare pentru viata adevarata de dupa moarte.Asta cred eu.
Pentru fiecare viata este ceva diferit de a trai. intrebarea ta nu ar fi fost pusa daca nu ai fi exista asta e viata. daca este grea sau usoara depinde de noi de multe ori chiar daca primim influente negative din exteriorul nostru. viata este un dar primit de la Dumnezeu pe care numai el poate sa ni-l ia. noi suntem administratori ei si depinde de noi cum o traim caci la sfarsit ni se va cer cont si roadele noastre vor fi diferite "care 50 care 60 care 30"
Viata e o mare cu munti. Trecem greu prin ea. Urcam si coboram.
Ce cautam pe aici? Pai eu mi-am pierdut manualul de Potiuni pe la categoria Stiinta si Filosofie. Cred ca iar ma penalizeaza profesorul Snape.
Ce este viata? O cautare necontenita. Ce cautam? Cautam sa cautam...Cam ambiguu, stiu.
Damiene, fa-ti un sems in viata in a cauta raspunsul la intrebarea ta. dar un raspuns complet.eu il stiu pe al meu.stiu ce caut si care e sensul vietii MELE.nu stiu care e scopul pentru care sunt in viata.il voi afla. dar altundeva decat pe oamant, si voi sti daca l-am atins sau nu.
Viata e ca parul din cur, scurta si plina de ****! Si parearea mea e ca noi suntem niste roboti facuti de altii, si trimisi pe planeta asta sa-o pregatim pentru venirea lor (cam SF nu eu cred doar ca suntem niste roboti, ganditi-va cum este corpu nostru e exact ca un robot)
Sunt trei tipuri de viata: viata trupului, viata sufletului si viata vesnica. toate ne au fost date noua in dar de Dumnezeu, in ceea ce priveste viata este unul dintre cele mai mare daruri pe care le am primit de la EL deoarece am devenit din virtualitate din potenta reali si vi capabili sa intram in comuniune cu Dumnezeu si prin aceasta sa ajungem la scopul vietii noastre care este acela de a deveni dumnezei prin har.aici pe pamant suntem fiindca am fost creati de divinitate cu scopul de a cauta nemurirea si desavarsirea
1.
viata = organic?; moarte = anorganic?
Daca teoria abiogenezei (studiu conform caruia originea organicului este anorganicul) si cele de mai sus (viata =
organic si moarte = anorganic) sunt adevarate, rezulta ca originea vietii este moartea. Si dupa cum observam in natura,
viata\organicul revine - fara exceptie - la stadiul de anorganic\moarte, iar de aici rezulta un ciclu continuu, unde,
anorganicul\moartea devine organic\viata si organicul\viata devine anorganic\moarte.
Unii cercetatori sunt increzatori ca in scurt timp vom fabrica ARN "in eprubeta".
2.
Nu stiu ce cautam "pe-aici" si nici nu stiu daca am avut de ales intre a exista sau a nu exista "pe-aici", dar eu zica ca daca tot suntem pentru o scurta perioada "aici", macar sa incercam sa ne facem viata cat mai frumoasa si mai placuta.
Gigi777 întreabă: